Разкрит е! Стана ясно коя е голямата любов на Ралица Паскалева / СНИМКА



Актрисата Ралица Паскалева се впусна в предизвикателството "Като две капки вода" заедно със своя колега и ководещ от "Игри на волята" - Димо Алексиев. Дуетът създаде много успешни имитации на сцената и се очерта като сериозен претендент за голямата победа.





Но не Димо, а един друг чаровен господин се оказа, че е голямата любов и подкрепа за актрисата в предаването - синът ѝ Максим. 

Ралица сподели две мили снимки с малкото си момченце, което я е придружило по време на репетициите за "Като две капки вода". "Късметчето ми беше с мен на репетиции" – написа гордата майка.





Максим направо е "откраднал" някои от чертите на майка си като изразителните ѝ очи например. Това отбелязват и феновете в коментарите под снимките: "Много красиво детенце, благият поглед на мама", пише една от коментиращите. 

Широката усмивка на лицето на малкия показва, че на него изобщо не му е скучно и досадно да се потопи в света на известната си майка и да бъде с нея по време на репетициите за шоуто. А дали някой ден това няма да запали искрата към актьорската професия и в самия него?





Ралица, която е позната на зрителите на Нова телевизия също от сериала "Откраднат живот", роди Максим през 2018 г. от любимия си – волейболиста Теодор Салпаров, пише edna.bg.





Любопитен факт е, че детето е кръстено в Йерусалим. "Всичко там е метафизично и не може да бъде обяснено с думи, то трябва да се усети и изживее! Затова, когато решихме, че е време да кръстим Максим, то нямаше съмнение, че това ще се случи в Йерусалим.





Пропътувахме всички тези километри с цялото ни семейство и шепа приятели, за да сме близо до Бог, за да му се поклоним, да походим по земята, по която Той е ходил, и за да въведем Максим в християнската религия на най-святото място за всеки християнин." – пише тогава Паскалева в Instagram профила си. 


Четете още:

🔴 Мариана Попова изригна по Нова: Плачков ме побърква, харесвам друг / СНИМКИ

🔴 За отговора на този въпрос в "Стани богат" не всеки се замисля / ВИДЕО

🔴 Почина известен наш актьор, изиграл запомнящи се роли в "Записки по българските въстания" и "Шибил"





Източник: Марица





Коментари

горе