Любима звезда и инфлуенсър показа как е изглеждал преди трансформацията си





Никой не се ражда с мускули, но пък голяма част от мачовците у нас забравят моментите преди да издуят бицепсите. Избиват комплекси да покажат свои снимки от детството или преди момента на започване на трансформация на тялото.





Най-успешният български инфлуенсър Кристиан Кирилов, който е и любимата звезда от "София ден и нощ", не страда от такива комплекси и показа своя снимка от детските си години.





Кристиан, който от известно време се изявява и в попфолка в дуети със своята съпруга Джулия, не се притеснява да покаже как е изглеждал като дете. Когато си е мечтаел да изглежда като Дуейн Джонсън, а по-късно е запретнал ръкави в сбъдването на тази своя мечта.





Към днешна дата Кристиан Кирилов е един от най-успешните ни мъжки фотомодели с успешни сесии извън пределите на България. Татуираното му тяло е блян за всяка жена, а пък мъжете се стимулират да дадат максимума от себе си и поне малко да се доближат до неговата фигура, пише Шоу блиц.





От сторитата на Кристиан личи, че той прекарва голяма част от времето си във фитнес залата в уморителни тренировки. Използва времето си и в ползотворни разходки из планината, но не забравя от къде е тръгнал и че е бил хилав като дете, а за мечтите се иска упоритост и постоянство.


Четете още:

🔴 99% точност на теста! Размерът на ръката ви е ключът към вашата Съдба!

🔴 Пророкът Дядо Влайчо за 2022 г.: Чакат ни страдания и недоимък!  

🔴 Фидел Кастро пие от чашата на кмета на Бели Искър, за да не го отровят / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе