Любима звезда и инфлуенсър показа как е изглеждал преди трансформацията си

Никой не се ражда с мускули, но пък голяма част от мачовците у нас забравят моментите преди да издуят бицепсите. Избиват комплекси да покажат свои снимки от детството или преди момента на започване на трансформация на тялото.

Най-успешният български инфлуенсър Кристиан Кирилов, който е и любимата звезда от "София ден и нощ", не страда от такива комплекси и показа своя снимка от детските си години.

Кристиан, който от известно време се изявява и в попфолка в дуети със своята съпруга Джулия, не се притеснява да покаже как е изглеждал като дете. Когато си е мечтаел да изглежда като Дуейн Джонсън, а по-късно е запретнал ръкави в сбъдването на тази своя мечта.

Към днешна дата Кристиан Кирилов е един от най-успешните ни мъжки фотомодели с успешни сесии извън пределите на България. Татуираното му тяло е блян за всяка жена, а пък мъжете се стимулират да дадат максимума от себе си и поне малко да се доближат до неговата фигура, пише Шоу блиц.

От сторитата на Кристиан личи, че той прекарва голяма част от времето си във фитнес залата в уморителни тренировки. Използва времето си и в ползотворни разходки из планината, но не забравя от къде е тръгнал и че е бил хилав като дете, а за мечтите се иска упоритост и постоянство.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
99% точност на теста! Размерът на ръката ви е ключът към вашата Съдба!

Коментари

Видео на деня

горе