Tрагедията е голяма! Само на 33 г. почина дъщерята на наша футболна легенда

Ужасна трагедия разтърси родния футбол, Дряново и Габрово. Само на 33 години от този свят си отиде дъщерята на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на защитника Денчо Шипкалиев - Десислава.

Фенклубът на Янтра (Габрово) и Локо (Дряново) съобщиха тъжната вест в страниците си във "Фейсбук".

Организираните привърженици на Янтра Габрово изказваме своите най-искрени съболезнования на близките и семейството на Десислава Шипкалиева (1988 - 2021) - дъщеря на легендата на Локомотив (Дряново) Иван Шипкалиев и сестра на защитника Денчо Шипкалиев. Футболът я свърза и с Габрово, като неин първи братовчед е бившият футболист на Янтра Драгомир Иванов. Почивай в мир, Деси!", написаха от фенклуба на Янтра.


"Светъл път, Деси!"

Днес ни напусна Десислава Шипкалиева /1988-2021/, дъщеря на легендата на дряновския футбол и треньор Иван Шипкалиев, съпруга на Мартин Кръстев - бивш състезател и треньор на Локо (Дряново), сестра на Денчо Шипкалиев. Ръководството на ФК Локомотив Дряново изказва своите най-искрени съболезнования на семейството на Деси! Завинаги ще остане в нашите сърца като един чудесен млад човек!

Почивай в мир, Деси!", написаха от футболния клуб от Дряново.

Изказваме искрени съболезнования на семейството на Десислава Шипкалиева.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Орхидеята ви може да цъфти с месеци ако правите ТОВА

Коментари

Видео на деня

горе