Проф. Кантарджиев вдига сватба / СНИМКА





Поводи за радост предстоят на проф. Тодор Кантарджиев. През следващата година ще почерпи за сватба, а младоженците ще бъдат синът му Весел и неговата половинка Илиана, издават близки до фамилията.





Наследникът на топепидемиолога отдавна е сгоден за кандидат-снахата и двамата обърнаха реда на събитията, като първо станаха родители, а размяната на венчални халки оставиха за по-нататък. От няколко седмици насам обаче красавицата Илиана, която също е лекар дерматолог и работи в една от най-реномираните клиники в София, е в трескава подготовка за голямото събитие и сама сподели в социалните мрежи, че се е впуснала в търсене на булчинска рокля. Тя бе заснела част от обиколката си в бутик за официални тоалети, но не издаде на какъв точно модел се е спряла. В тайна се пази и датата на предстоящото голямо събитие, като най-вероятно младите са избрали да се вземат през топлите месеци на следващата година, които астролозите определят като изключително подходящи за сключване на брак.





В края на този ноември първородният внук на проф. Кантарджиев ще навърши една годинка. Синът му Весел Кантарджиев, който също е лекар с безупречна репутация и шеф на дерматологичната клиника при ВМА, го кръсти Тодор, на своя баща. Надеждите във фамилията са и той да продължи лекарския занаят, а при татко, майка и дядо доктори е съвсем вероятно да избере пътя на медицината. Снахата на Кантарджиев не е публична личност, но е уважавана в лекарската гилдия.





Д-р Илиана Георгиева е завършила Медицинския университет в София. Гради успешна кариера благодарение на амбицията си и биографията ѝ разкрива редица участия в семинари и конференции. С Весел са двойка от няколко години и съвсем скоро тя вече ще се представя с неговата фамилия.
Междувременно проф. Кантарджиев отново ще се върне в национален ефир, но не в брифингите като член на НОЩ, а в съвсем различно амплоа. Напролет тръгва осмият сезон на „България търси талант“, където той ще дебютира в журито. В избора на участници лекарят ще се съветва с ветеранката на формата Катерина Евро, тв водещия Николаос Цитиридис и младата актриса Евелин Костова.





Кастингите на предаването вече се снимат, а от бекстейдж кадрите, които се появиха в интернет, се вижда, че професорът отново проявява своя скрит артистичен талант и невероятно чувство за хумор и често стъписва кандидатите за слава с остроумните си въпроси и коментари.


Четете още:

🔴 Всички говорят за снощното шоу на Рачков / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Виктория Петрова: Свалих черните дрехи, но в душата ми все още е черно

🔴 16-годишно момиче загина след гонка с около 170 км/ч край Самоков





Източник: Ретро





Коментари

горе