Сано живее с 9000 лв. на месец / СНИМКА



Актьорът разказва пред италианско списание за семейството си с Нели и как големият им син губи ръката си при катастрофа

 

9000 лв. е месечният доход на популярния актьор Александър Сано.

На месец той отделя приблизително 800 за кола и мотори, а за децата - 700. Дава 500 за храна, а за облекло - 250. Същата сума на месец отива и за ресторанти. За кино семейството отделя 100, а за спорт - 50. Най-голямата инвестиция за актьора и семейството му е домът им, затова и не плащат наем. Не отделят средства и за медицински разходи.





Всичко това Сано подробно разказва в новия брой на италианския седмичник “Сетте”, който излиза с в. “Кориере дела сера”. В него са описани историите на 27 семейства, за да стане ясно как живеят днес гражданите на страните от ЕС.





“Свързаха се с мен, обясниха ми, че избират по едно семейство от държавите в Европа. Може би са ме избрали заради работата ми в Италия, не знам, нямам идея. Не съм се замислял нито за момент дали да си кажа доходите. Попитаха ме, казах им. Почти всички си ги бяха казали с малки изключения. Нямам какво да крия”, разказа Александър Сано пред “24 часа”.





Идеята на италианското списание е да покаже как се е променил животът на Стария континент 10 г. след въвеждането на еврото. Семейството на Александър Сано и на бившата гимнастичка Нели Атанасова е дадено като пример за България, въпреки че се казва, че в приетата през 2007 г. в съюза страна официалната валута е левът.

“Късметлии сме, но тук много хора са бедни”, уточнява Александър Сано пред изданието. То допълва, че той знае и неаполитански изрази, защото е играл в тв сериала “Гомор”. “Александър е една от най-известните личности в България, на 44 г. е и е женен за красивата бивша гимнастичка Нели Атанасова, която работи като интериорен дизайнер.”





“Сетте” допълва, че двамата живеят в София с дъщеря си Ава, на 12 г. Александър разказва, че преди 2 месеца при катастрофа в Нидерландия синът им Иво загубил едната си ръка. “Беше ужасно, но сме благодарни, че остана жив”.

Актьорът е щастлив, че живее в столицата на България, насред Европа, и че мечтае да използва еврото. “То е още една крачка напред, за да се чувстваме част от общността.”





Според Сано България е била прегъната от културата на корупцията. Днес обаче вижда в новата млада и проевропейски управляваща класа лъч надежда. Актьорът разказва, че никой от семейството му не се е разболял от COVID, нито пък са загубили работата си заради пандемията. “Ние сме добре, благосъстоятелни сме. Трудно ми е обаче да се определя като напълно щастлив, след като хората от страната ми живеят в ситуация на бедност и несигурност.”


Четете още:

🔴 Важно за шофьорите: Валидността на винетката ще може да се проверява чрез мобилно приложение

🔴 Цвети от "Фермата" се върна при старото си гадже

🔴 Вижте как биха изглеждали Слави Трифонов и Криско като жени / СНИМКИ





Източник: mentrend





Коментари

горе