С един куршум - три заека: Бебето на Гущерови със супер специално име / СНИМКИМощен купон с фолк певицата Бони вдигнаха Гущерови, а поводът е раждането на третото им дете. 

Почти две седмици след щастливото събитие, което по традиция се случи под секрет, миналата вечер двойката събра близките си в столично заведение, за да ги почерпи за раждането на втория си син. Полът на бебе №3 не бе известен до снощи, но бе издаден от Бони.

Изпълнителката на "Сватба" даже влезе в ролята на вестоносец и обяви и името на най-младия член на фамилия Гущерова - Кристиан Валентин. Бебето най-вероятно е кръстено на трима души от семейството. Валентин се казва бащата на Гущерова. Първото му име пък изглежда смесица от първата буква на баба му Кунка и баща му Християн.

Изглежда, че след Анелия Добромира и Добромир, които са кръстени на баба си и дядо си по бащина линия, този път Светлана е избрала за запише третото си дете хем на своите родители, хем на съпруга си.Самата многодетна майка вече е в удивителна форма и отново е слаба като вейка, стана ясно от среднощните сторита от купона в Инстаграм.Източник: Марица

Следваща статия:
Партизани са арестували Дони в Хималаите, искали и откуп!

Коментари

Видео на деня

горе