Край на мъките! Синът на Ваня Костова откри любовта / СНИМКА



Смъртта на голямата певица Ваня Костова се отрази изключително зле на нейния син Боян Михайлов, който бе привързан към майка си. Сега е намерил нова любов, която му помага да се справи по-лесно в този труден момент. 





Боян разправя пред приятели, че най-накрая е открил любовта и то след скандлания развод с жена си Стефания, която през всичките години имаше скандали с майка му, на чието мнение той много държеше.





Най-накрая Боян реши да покаже коя е новата му приятелка, в която е влюбен и смята да продължи живота си с нея. Публикува снимка, на която неизвестната за нас дама го целува, а негови приятели му пожелаха огромно щастие. 





След раздялата със Стефания проблемите за Боян се увеличиха. Тя не му разрешава да се вижда с дъщеря им Ванеса често, което го побърква. Докторът, който практикува в софийска болница, не е съгласен да се вижда с дъщеря си Ванеса само два пъти в месеца за по два дни и ще продължи да предявява искания да получи за постоянно родителските права над детето си. Боян Михайлов обжалва решението на Темида и се надява Ванеса да остане при него.


Четете още:

🔴 На вниманието на пенсионерите: Важно за социалните, наследствените, инвалидните и други пенсии

🔴 На баба Глория душа да й е яка! Щерка й Симона я постави пред свършен факт / СНИМКА

🔴 Синът на Иван Лечев със сватба като от приказките / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе