Лъсна истината за това колко "луксозно" е пиленцето от Монако Нина! Снимка я излага здраво из мрежата / СНИМКА

Скандалните "Пиленца от Монако" Боби и Нина, които будят само смях и съжаление сред "почитателите" си, се оказаха доста жалка и измислена картинка.

Шокираща снимка на Нина циркулира в социалните мрежи и показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на "ВИП" персона, за каквато претендира, че е. Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Снимката на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за "ВИП" и "ЛУКС".

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка ѝ е учителка по английски език, а баща ѝ - готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град. Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си лукс почивка, пише "Блиц".

Шокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата.

"Сега вече и ние сме "вип", защото също се возим в автобус", "Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса", "Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама", са само малка част от забавните коментари.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Катето Евро със сърцераздирателен призив в мрежата: Моля ви, помогнете / СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе