Касиерката от бензиностанцията на Марешки: Клевети, не съм виновна!Глобиха служителката с грубо и грозно отношение на бензиностанция на Марешки". Това съобщи самата тя на редакционния ни телефон, като на всяка цена искаше да разбере от нас защо е цитирано името и, при положение, че нямаме нейното разрешение. Обяснихме, че името и е публично, тъй като фигурира на касовата бележка на фирмата. 

"Аз разбирам да съм виновна, но не съм. Това са клевети, името ми е навсякъде по вестниците, а аз не съм разрешила", продължи момичето. 

"Жената дойде да си зареди колата, обаче не е питала мен за отстъпката, а колегата на колонката. Питала него, а не мен", каза още касиерката.

Попитахме я има ли някъде табела, от която да се разбира, че при въпроси за отстъпка, трябва да се пита касиерката. Хората не са длъжни да знаят тези неща, те трябва правилно да се насочват.

Но младата касиерка, чието име съзнателно не повтаряме тук, продължи да негодува и да се оправдава, че не е нагрубила никого. "Като тръгна да си търся друга работа, аз няма да мога да си намеря, защото моето име е навсякъде. Глобиха ме. А аз съм просто един касиер, не съм управител, не съм шеф. 

Тя идва с такъв тон и се разправя с мен, стана страшно тук. И не е питала мен преди това".

Касиерката обясни още, че по принцип всеки клиент си носи талон, когато иска отстъпка, а въпросната жалбоподателка и това не е представила. "Това се знае от всеки, не е от вчера. А тя не го знае и после се кара".Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Туроператор отговори на вечния спор къде е по-добре

Коментари

Видео на деня

горе