Какво смути Калин Сърменов на родното Черноморие? / СНИМКА



Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов изрази публично възмущението си, че по родното Черноморие се продават огромни фалоси под формата на сувенири. Известният актьор е омерзен, че по този начин посрещаме туристите.





"Нос “Калиакра” днес. Ето с това посрещаме туристите. Чудите се какво е? Това са дървени, здрави ку…ве - фалоси! В изобилие! Емблемата на туризма в България. Идваш тук и получаваш това, даже си плащаш. Е много сме прости!", написа ядосан Сърменов във фейсбук и публикува снимка на въпросните мъжки полови органи. От фотоса се вижда, че фалосите всъщност са отварачки за бира.





"И вече няма да сме алкохолна дестинация, а анална дестинация! Супер яко", допълни шефът на Сатирата в коментар под поста си.





"Тия са китайски. Виждала съм ги на Крит, че и по големи! Не се шегувам!", коментира позната на актьора. "Виждала съм ги и в Слънчев бряг, Испания и Египет. Доста смущаващо на първо виждане! Има неща, които не мога да си обясня", добави друга позната на Калин Сърменов.





"Може да предложим на Алибегов да сложи такива в заведенията си. Така услугата му към клиентите, ще придобие един цялостен и завършен вид в типично балкански стил", прояви сарказъм пък приятел на популярния актьор.


Четете още:

🔴 Касиерката от бензиностанцията на Марешки: Клевети, не съм виновна!

🔴 Туроператор отговори на вечния спор къде е по-добре

🔴 Вижте какво безгръбначно изхвърли днес морето, докато със свирки вадеха неразумни летовници от водата / СНИМКИ





Източник: lupa





Коментари

горе