200 лева глоба отнася Емили Тротинетката / ВИДЕО



200 лева едва е глобата, която Емили Тротинетката отнася заради джиткането с над 120 километра в час по Околовръстното шосе в столицата с двете колела, стана ясно от думите на шефа на столичния КАТ Тенчо Тенев. 





Тенев заяви пред Нова телевизия, че се надявал повече популярната блондинка - гадже на джендър риалити звездата Тихомир, повече да не се вясва по шосетата с тротинетката си. 





Иначе коментира, че нарастват случаите на хора, хванати да шофират след употреба на алкохол и наркотици. Той посочи, че за периода от 6 до 29 юли само на територията на София са заловени над 70 души, шофирали след употреба на наркотици.





„От началото на годината досега имаме ръст със 120 - 130 броя, спрямо миналата. Наркотиците са завишени много. В последно време се оказа, че управляват МПС-та след употреба на наркотици повече, отколкото с алкохол”, отбеляза той.

Тенев коментира, че полицията хваща все повече млади хора, които управляват автомобили след употреба на упойващи вещества. „Това е проблем за обществото”, отбеляза началникът на Столичния КАТ.


Четете още:

🔴 Синът на Константин и Надя им изправи косите - претърпя сериозен инцидент на морето / СНИМКИ

🔴 Синът на Ваня Костова с нова жена след скандалния развод / СНИМКА

🔴 Гръм и мълнии! Страшна беда сполетя Василковски, косата му се изправи / СНИМКА





Източник: lupa





Коментари

горе