Гинеколог: Не мога да нарека колега някой, който е убил, разчленил и изхвърлил на боклука едно невинно ангелче



Бившият управител на общинската болница МБАЛ "Свети Мина" направи смразяващ пост във фейсбук, свързан с аборт на жена в петия месец. Професор Петър Петров е акушер-гинеколог и разказва подробно за случка, която не само го е извадила от равновесие на човек, който упражнява една от най-хуманните професии, но го и кара да търси тежки наказания за лекари, които извършват аборти при напреднала бременност.





Ето какво написа той:

"Преди няколко дни в кабинета ми влезе млада жена, бременна за първи път. В пети месец, със сълзи на очи и гореща молба да УБИЯ нероденото й дете. При прегледа установих една перфектна бременност с живо и здраво бебе момченце нормално развито и с идеални показатели във всяко едно отношение, просто идеална бременност. Освен това почти преполовена с почти напълно изграден Нов живот.Просто мечта за всеки гинеколог и за всяка бъдеща майка. Единственото, което можех да направя беше да опитам да я разубедя. Вложих целия си арсенал от похвати в такива случай, и с които неведнъж съм успявал.





Показах й бебето, показах й как бие сърчицето му, как се движи, как мърда с крачета и ръчички. Обясних й, че повече това щастие може да не й се случи. Тя обеща да помисли и след два дни да дойде в кабинета ми, за да започна да й водя нормална женска консултация.. За съжаление, в уречения ден и час не дойде. Не дойде нито на следващия, нито на по-следващия ден, а при опитите ми да й позвъня, не ми отговаряше…Всичко ми беше пределно ясно от първия момент – отишла е при някой ИЗРОД с бяла престилка, който не мога да нарека колега и той е УБИЛ, РАЗЧЛЕНИЛ И ИЗХВЪРЛИЛ на боклука едно невинно ангелче. Направил го е за пари и с чиста съвест.





Сигурно сте гледали много филми на ужасите, но мога да ви кажа, че всички те бледнеят пред убийството и разчленяването на голямо неродено дете Няма да ви описвам детайли как протича в детайли тази операция. Само ще ви кажа, че е най-гнусното нещо в нашата професия и се прави само при мъртъв плодили аномалии, несъвместими с живота. Убийството да убиеш това дете е по-голямо престъпление, отколкото да убиеш възрастен.





Срам ме е, че сред нас има такива изроди и сега разбирам защо много хора ни мразят.

Апелирам за строги наказания и пожизнено отнемане на дипломата на такива убийци! Апелирам за сериозно затягане на възможностите за извършване на аборти по желание!


Четете още:

🔴 На морето гъмжи от народ, карфица няма къде да падне / СНИМКИ

🔴 Линда Петков затвори пастичките, ще си ходи в Канада? / СНИМКА

🔴 200 лева глоба отнася Емили Тротинетката / ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе