Тази красавица омайва всички, но щом научат истината за нея онемяват / СНИМКИ



Има жени, които буквално омагьосват – те са красиви, женствени и неотразими. Именно такъв е случаят и с една русокоса инфуенсърка.

С красивите си форми, слабото и изваяно тяло и лъчезарната усмивка тя впечатлява не само мъжете, но и жените.





В Instagram известната инфлуенсърка има над 37 хиляди последователи. Всички те обаче са шокирани от нещо, свързано с нея.

Оказа се, че красивата и русокоса мадама крие изненадваща тайна. Е, тя не е толкова тайна, тъй като жената я споделя безпроблемно, но мнозина не й вярват, а другите са в шок щом научат истината, свързана с нея.

Причината – тази красавица е на 64 години. Да, точно така – 64!





Русокосата красавица с удоволствие споделя годините си, горещи снимки, но също така и полезни съвети за това как да изглеждаме вечно млади.
 
На първо място 64-годишният инфлуенсър призова да се спортува редовно и да се пие много вода. Освен това тя препоръчва да спите от седем до девет часа на нощ и да балансирате диетата си. 





Според нея трябва да се консумират предимно растителни храни и да се изоставят млечните продукти, полуфабрикатите и рафинираната захар, които ускоряват процеса на стареене. 





Необходимо е също така да се овлажнява кожата, да се използва слънцезащитен крем и да се овладяват техники за медитация и релаксация, които подобряват състоянието на ума и тялото, отбеляза 64-годишната красавица.

„Научете нови неща, бъдете любопитни. Това кара мозъка да работи. Наслаждавай се на живота! Забавлявайте се и се смейте! Усмивката е едно от най-добрите средства против стареене в света!“, категорична е тя.


Четете още:

🔴 Радев уреди доведения си син на сладък пост / СНИМКА

🔴 Куриоз: Сашо "Сръчния" извърши обир, но си изпусна телефона на местопрестъплението

🔴 Туркиня стана херцогиня в Германия / СНИМКИ





Източник: Блиц





Коментари

горе