Ето го Димитър Любенов, който уби на пътя французин / СНИМКИ



В прокуратурата има показания, че Димитър Любенов, който със своето "Порше Панамера" уби французина Лорен Пети, се е държал нагло след катастрофата. "К'во ви пука за нек'ви французи, вие българи ли сте", е крещял той, а за безочливото му поведение свидетели са разказали на разследващите.





Засега Любенов е обвинен само за катастрофа с причинена смърт. Инцидентът стана вчера около 4 часа на околовръстното на София. Близо до търговски център Любенов карал бясно своята кола, когато от локалното се включил "Форд Фокус", в който Пети бил със своята съпруга.





Панамерата на Любенов ударила малката американска кола отзад и я обърнала по таван.  Пети загинал на място, а Димитър се интересувал повече от състоянието на колата си. Отказал е да бъде тестван с дрегер, чакат се резултатите от кръвната му проба.

Той е задържан за до 72 часа, ще му искат постоянен арест.





Шофьорът убиец от Околовръстното - с кокаин и алкохол в кръвта

Кокаин и 1,7 промила алкохол показва токсико-химичната експертиза от кръвните проби на шофьора, предизвикал катастрофата с жертва на Околовръстното шосе в София в неделя, предават от Нова телевизия. По принцип кокаинът, който е и най-скъпата дрога, се разгражда от организма за няколко часа. Това означава, че 39-годишният Димитър Любенов е приел наркотика малко преди катастрофата.





Все още се чакат резултатите от експертизата, която трябва да покаже с каква скорост се е движел Любенов, когато спортната му кола връхлита друг автомобил с трима души в нея. На място загина 64-годишен французин.





През годините Любенов често е бил засичан да нарушава правилата на пътя. По данни на полицията има неизплатени глоби за превишена скорост на стойност над 1900 лева.


Четете още:

🔴 Тайната на синоптичката: Хубавата Натали крие развод и тежка катастрофа

🔴 Мъжът на Корнелия Нинова крие богатството си / СНИМКИ

🔴 Аут от "На кафе" и NOVA: Панелистка на Гала изненадващо хвърли кърпата





Източник: plovdiv24





Коментари

горе