Отиват ли си? Алекс Сърчаджиева опасно близка с бивше гадже, вижте ги / СНИМКИ



Заглавието е познато от френската кинокомедия от 1967 г., където главната роля – на Бертран Барние, се изпълнява от Луи дьо Фюнес.





Българската театрална версия е на Венцислав Асенов, участват още Маргарита Хлебарова, Александра Сърчаджиева, Мартин Гяуров. Премиерата е на 22 февруари и отсега се очаква с огромен интерес, защото събира на сцената една от най-известните любовни двойки на България – Мъйнов и Сърчаджиева. Комикът имаше връзка с щерката на Пепа Николова в продължение на пет години, но двамата се разделиха.





„В живота идва един момент, когато след толкова дълга връзка хората или трябва да се оженят и да направят семейство, или да се разделят. Аз мисля, че най-добрият вариант за нас с Алекс беше вторият. Разделихме се като двойка, като гаджета, а не като хора, защото ние и до ден-днешен се чуваме и си помагаме", призна преди години комикът.





По ирония на съдбата двамата се запознават точно в Сатирата, докато Мъйнов играе в пиеса с Пепа Николова, в която участва и сегашният шеф на театъра Калин Сърменов. Директорът специално похвали Мъйнов, който бил израснал като актьор за последните 20 години.





Преди две години Алекс и Руслан бяха водещи на новогодишната програма на БНТ, но сега за първи път ще бъдат заедно на театрална сцена. „Това са нормални неща, ние сме в прекрасни, чудесни взаимоотношения и това е било винаги. Никога не сме прекъсвали контакт. Ние сме приятели и аз много обичам Руслан“, каза тогава актрисата, пише Хотнюз.


Четете още:

🔴 Ревност тресе младото лъвче! Глория го смени с друг в Доминикана / СНИМКИ

🔴 Венелин Петков пое по нов път след раздялата, мести се във... / СНИМКА

🔴 Семейство с 4 деца се изнася от България: Да развиваш идеи и каузи тук е престъпление





Източник: Марица





Коментари

горе