Няма да я познаете: Мариана Попова се направи на чучело / СНИМКИ



"Ужас! Какво е това, бе?! Какво ти причиниха, Мариано?! Недей така бе, жена, че куршум ще лея" - този и много подобни възгласи на потребители в мрежата бяха насочени към Мариана Попова и новата й визия. Да, певицата се показа коренно променена преди няколко часа, но друг е въпросът отива ли й тази промяна?!





Твърдото мнение на масата хора в нета е: НЕ! И не просто НЕ, а откровено признават, че са шокирани от този, който я е загрозил усърдно и рязко. Както виждате, Попова е руса, с плитки - разбира се, плитките са поставени изкуствено, тя няма толкова дълга и гъста коса. Образът е имиджов, но със сигурност не е нейният.









"Веселин Плачков, горкият, как ще ляга до тебе, не е ясно. Дано барем се свалят тези "сополи" от главата ти, че иначе му съчувстваме. А и не ти ли рече някой адекватен чиляк, че русото не е твоят цвят, ама хич", пишат потребителите в нета.









Доколкото познаваме певицата обаче, тя не е от тези, които търпят критика и сме убедени, че ще изригне гневно към онези, които не са я аплодирали за визията.

Така направи и преди дни, когато мнозина не харесаха спектакъла й с Веселин Плачков. Тя обаче ги определи като неразбиращи и профани, които само знаят да хейтят.


Четете още:

🔴 Нашенски изрод уби бебето си в Кипър

🔴 Гръм в рая: Антон Хекимян зарязан от гаджето си / СНИМКА

🔴 Хората от тази кръвна група живеят най-дълго





Източник: razkritia





Коментари

горе