Българка шеста в света по красота



Етикетът „Шестата по красота в света” вече не принадлежи само на Жени Калканджиева – Десислава Крайчева стигна до същата позиция на „Мисис Свят”, който се проведе през уикенда в Дънгуан, Китай. За избора й като представителка на България и класирането й на финала съобщи във Фейсбук Анита Мейзер, която държи лиценза за „Мисис Свят България”. „Честито, Деси, ти успя да докажеш, че жените в България са красиви, но жалко, че не са най-високо оценени. Все пак шеста от избраните Топ 12 не е зле, но ти заслужаваше номер едно, както всички ти го казваха”, написа бизнесдамата от Варна.

Крайчева е завършила право в СУ, но от 13 години живее в Калифорния.

 

Съпругът й е лекар, а тя развива бизнес с недвижими имоти.

 

В конкурса участваха представителки на 33 държави, а заветната корона отиде в Кандис Ейбрахамс от Южна Африка. Подгласнички станаха участничките от САЩ, Корея и Канада.

Анита Мейзер с „Мисис Свят 2014” Юлия Йонина

След фиаското с явяването си на „Мисис Свят” на Соломоновите острови през 2014 г Мейзер очевидно държи да е кармично и законово свързана с конкурса. Въпреки хейт вълната, която отнесе заради несъразмерния си силиконов тунинг, тя се мобилизира и размаха пред медиите отворено писмо от Дейвид Мармел, собственик на бранда „Мисис Св  ят” (Mrs. World). В него се посочваше, че от март 2015 г тя е негов представител за страната и има право да излъчва победителки в „Мисис Свят България”. Мейзер, чийто постоянен адрес е в Лас Вегас, вече започна набирането на кандидатки за следващия конкурс чрез лични съобщения във Фейсбук. „Добихме изключителна популярност на този, дано в следващия нашата представителка да е на по предна позиция и ако има късмет да е с корона на главата си на 3-ти ноември 2016 г в Южна Корея , когато ще е финала.”, обяснява пишман миската.


Четете още:

🔴 Без ръце, но със сърце. Историята на Михаил.

🔴 3 март на връх Шипка, заснет от небето

🔴 Спиращи дъха снимки от Бургас! Вижте в какво ще се превърне Морската градина с 5 милиона лева





Източник: Монитор





Коментари

горе