Гражданин: За това ли плащам по 100 лева на месец?



Гражданин изказа своето разочарование от oбслужването в първия и единствен засега в Пловдив общински многоетажен паркинг. Той се намира на ул. "Орфей" в "Смирненски".





Искам да попитам управлението за това ли плащам по 100 лева на месец за да виждам колата си умърсена? Как може такова безхаберие? Да не говорим,че е пълна мизерия напоследък, обектът е толкова е занемарен обекта,че направо не е истина! 





Пълно е със миризливки, бариерата понякога не функционира на изхода и често се случва да закъсняват хората за работа. Охраната спи в кабината, а ако е там - се разхожда наоколо. Адски разочарован съм,както и много други хора. Паркингът е на около 60 процента празен в момента, откакто таксата стана 100 лв масово хората спряха да си оставят колите там. Аз също се замислям дали да спра да си давам парите на вятъра! 





Живея в "Смирненски", откакто съм се родил и с годините никой не си мръдна пръста да направи голите поляни из блоковете паркоместа за хората.

Хората силно вярваха,че този паркинг ще бъде сигурно място за автомобилите им, но уви.





Надявам се градските власти да се вземат в ръце, преди сградата на паркинга да се е превърнала в убежище на бездомници и наркомани. Такива са близките до паркинга изоставени сгради, които едно време бяха игрална зала и хранителен магазин. 


Четете още:

🔴 Любен Дилов е щастлив, смени си зъбите!

🔴 Доста парички е броила и се изфука с него

🔴 Шофьор засне нещо любопитно на път в Родопите / ВИДЕО





Източник: plovdiv24





Коментари

горе