БНТ, няма да прокопсате с Андреа Банда Банда  





БНТ направи силни филми за големи личности на културата и изкуството, които се показват в сряда вечер. Останах обаче доста озадачена, когато пуснаха цял едночасов тв портрет за певеца Дони.





Той е добър музикант, безспорно, но чак пък да се леят дитирамби за него цял час, и то в най-гледаното време от 21 часа по БНТ 1, ми дойде в повече. Доста по-заслужили според мен чакат на опашката да бъдат представени на публиката.





Аз например искам да гледам нови документални филми за Васил Найденов, Лили Иванова, Йорданка Христова, за Васил Михайлов и други знаменити българи. Но явно Дони е с някакви връзки, че ги е прередил.





Още помним как го назначиха за водещ на вечерното шоу по БНТ, което се провали с гръм и трясък и бе свалено още след второто предаване.





Но това е нищо. Какво бе изумлението ми в четвъртък вечер, когато във вечерното шоу на телевизията майка видях едно неизвестно за мен младо същество, облечено със сини пера, в ролята на водеща. А като и чух името – Андреа Банда Банда, съвсем се сащисах.





Проверих в Гугъл и разбрах, че била интернет звезда. Е, нямаше ли някоя известна и позната на публиката личност от ранга на Орлин Горанов например, който успешно води предаването „Последният печели“.





С такива всепризнати творци ще привлечете зрителите, БНТ, тъй като е известно, че младите телевизия отдавна не гледат и трябва да залагате на възрастната аудитория. Тя ви е таргетът. А с тази Банда Банда, дето е световнонеизвестна и не е ясно какво всъщност работи, закъде сте? Кой гений роди тази идея – шефът ви Емил Кошлуков ли?





Не прогнозирам професионално дълголетие за въпросната Банда Банда като водеща на въпросното шоу. Да не говорим за гостите ѝ в предаването, дето за пръв път ги видях и чух. Така и не можахте да направите качествено вечерно шоу и да си намерите свестен водещ. Дръжте поне режисьора Виктор Божинов, че неговият сериал „Вина“ май ви е най-качественият продукт. Снежана Атанасова, Русе


Четете още:

🔴 Лена яхна мощен джип "Тойота" / СНИМКИ

🔴 Венелин Петков си взе децата от Маданска

🔴 Лесни начини как да различите истинското сирене от фалшивото





Източник: Ретро





Коментари

горе