Шеф Токев с първи думи след ефективната присъда: Няма как да върна времето назад!

Готвачът Андре Токев даде първи коментар след ефективната присъда. Неговата позиция бе представена от bTV.

"Когато човек напълно е осъзнал своята вина за деянието, което е извършил дори и без умисъл, поради моментно състояние на преумора и липса на личен контрол, той трябва да понесе и съответното наказание.Благодаря на всички, които ме подкрепят в този момент. Няма как да върна времето назад, но искам да дам пример и хората да разберат, че съм готов да поема отговорността за случилото се.

Вярвам, че няма по-добър учител от живота, който ни поставя ежедневно в различни ситуации, за да се поправим", гласи позицията му.

Шеф Манчев за Шеф Токев: Това ще е урокът на живота му

Андре ми е голям приятел, познаваме се над 20 години. Мога да кажа, че при него това е изключение, а не практика. Това каза в предаването "Пресечна точка" шеф Иван Манчев за Андре Токев, който по-рано днес получи споразумение с Прокуратурата, така Токев получава 7 месеца ефективно наказание.

По думите на неговият колега шеф Иван Манчев, Токев е “много добър човек".

“Той се чувства много отговорен и унизен, търси вината в себе си", каза още Манчев.

“От друга страна, добре, че не пострада никой, освен самият той. Той ще си понесе суровостта на закона такава, каквато трябва да бъде. Не може да стимулираме това. Смятам, че това на него ще му е урокът на живота", заяви шеф готвачът.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Отиде си един от последните големи бохеми

Коментари

Видео на деня

горе