Мис България се разчувства и пропи ракия в "Черешката", Росен Янчев: тежах 211 килограма


Сряда, 22 Май 2024

Певецът Росен Янчев бе вторият домакин за седмицата в „Черешката на тортата“.

Преди обаче да започне да готви, Росен се върна към най-тежкия период в своя живот, който обаче е успял да го промени като човек.  

Прз 2021 година тежах 211 килограма и най-много килограми качих след загуба на моя баща, призна той в кулинарното риалити.

В моето ежедневие се появиха битови пречки, примерно не мога да си вържа обувките или някакви съвсем елементарни неща, като не мога да изляза на разходка, добави той.

Дойде един момент обаче, в който си зададох въпроса какво искам и се подложих на една доста сериозна интервенция, която промени моя живот, добави по Нова Тв Росен.

Но това са неща от живота, през които всеки един преминава, и аз вярвам, че на мен тези неща ми бяха изпратени, за да започна да помагам на хората, заяви още Янчев.

Впоследствие той зарадва своите гости с интернационално меню, в което се преплитаха българо-грузински влияния, което бе обяснимо, предвид неговите грузински корени.

Росен очевидно се справи в кухнята, щом вкусното „Чанахи“ бе одобрено дори от Мис България 2022 Александра Кръстева, която малко преди това каза, че не обича гювеч заради подправките.

Хубавицата заедно с Таня Боева, Рая Пеева и Кирил Недков хареса и медената торта по домашна рецепта на майката на Росен, но безспорно Черешката на тортата беше грузинскаа ракия чача, за която певецът каза, че е пропътувала 5000 километра.

Александра уточни, че по принцип не пие ракия, но за да не обиди Росен, го направи и ефектът бе поразителен.

Усетих едно затопляне, призна Александра, която удари питието на екс с другите по молба на Росен.

За доброто наастроение на компанията пък допълнително се погрижиха Росен и Таня, които изпяха в дует „Йовано, Йованке“.


Четете още:

🔴 Константин затваря най-известния пернишки клуб

🔴 Увеличиха заплатите на някои държавни служители с 290 лева

🔴 Главен готвач: Никога не правете това с краставиците!

Източник: Petel

Коментари

горе