Непълнолетни изроди убили Георги в Дупница заради париНепълнолетният Васил Василев и другарят му Генчо Атанасов са задържани за убийството на Георги Димитров в Дупница, когото ограбили. Двамата взели парите му и избягали. Мъжете пили цяла нощ в района на черквата в центъра.

При поредното отиване за още алкохол Васил видял, че Георги има няколко банкноти от по 100 лева. Затова решил да го обере. Казал на Генчо и двамата почнали да удрят мъжа жестоко. След като го пребили, взели парите и избягали. Зарязали Георги в безпомощно състояние. Мъжът се задушил от собствената си кръв. Двамата са задържани при акция на криминалистите от РУ-Дупница, ОД на МВР - Кюстендил и Главна дирекция "Национална полиция", съобщава "24 часа".

Убийство в Дупница - Отриха полуголо тяло на мъж пред хранителен магазинМъж на 60 години е бил открит мъртъв пред денонощен хранителен магазин в двора на храм “Св. Георги” в центъра на Дупница. Случайно преминаващ мъж се е натъкнал на безжизненото полуголо тяло и сигнализирал на тел. 112.

На място веднага са пристигнали екип на спешна помощ и криминалисти. От иззетите записи от видеокамерите в района се виждат група роми, които нападат мъжа, с когото преди това са пили заедно.

По непотвърдена информация убийството е извършено около 2 часа тази нощ.Източник: lupa

Следваща статия:
Радеви с джакузи и басейн в резиденцията си / СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе