Нана получила знамение на Божи гроб





Странна случка сполетяла тв водещата Нана Гладуиш по време на посещението ѝ в Йерусалим. Звездата, която два пъти се бори с рака, признава, че събитието приела като знамение, което обърнало изцяло светогледа ѝ. „Заминахме за Йерусалим с мъжа ми.





В България ми бяха казали много лоши неща. Мъжът ми виждаше, че пропадам. Предложи да се разходим. Отидохме до Божи гроб. И няма да забравя деня – студен, дъждовен, ветровит. И аз, и мъжът ми се молехме за някакъв знак. Изведнъж, излизайки от базиликата, видяхме, че слънцето беше изгряло. Групата се събираше и в един момент, колкото и абсурдно да прозвучи, от небето сякаш падна нещо.





Всички се втурнаха да го вземат. То падна пред краката ми и аз също исках да го взема. Но най-бърз беше нашият гид, който веднага взе нещото, което беше паднало... в този момент беше с гръб към мен. Обърна се и ми го даде с думите: „Това е за теб!“. Беше кукла на Дядо Коледа, която явно е била част от украсата, сложена за празниците. Не мога да опиша този невероятен момент.





Вярвам в съдбата и знаците, които ни се дават. Това беше един от тези знаци“, разказа Нана, която и досега пазела талисмана, паднал при нея свише, и смятала, че ѝ донесъл късмет в тежките ѝ житейски битки.


Четете още:

🔴 Съдбата е безмилостна към Алекс от "Ергенът", това ли е краят й?

🔴 Жена взе властта в Нова телевизия

🔴 Пожар гори в мола на "Цариградско шосе" в София / СНИМКА





Източник: Ретро





Коментари

горе