Ако нашите бизнесмени видят ресторантите в Гърция, ще им стане лошо



Върхов туристически сезон отчита Гърция. В момента всички курорти са препълнени, а в таверните няма места и се чака на опашка, за да се освободи маса. Дори и с предварителна резервация трудно може да се дореди човек. "Охи", отсича сервитьор в Александруполис на пловдивчани, които в събота по обяд се опитваха да запазят маса за 19.00 часа същата вечер.





"Ако дойдете и на място нещо се освободи, може да извадите късмет", каза келнерът. Точно в 18,50 часа групата от Пловдив се отправи към заветната таверна, но никакъв шанс. Така беше и по останалите заведения.





"Ако българските ресторантьори видят как всичко е препълнено, лошо ще им стане", коментираха пловдивчани, които едва след дълго обикаляне успяха да си намерят места.





Въпреки препълнените заведения, сервитьори и готвачи се справят по познатия бърз начин и най-късно на десетата минута масата е отрупана с пресни и студени салати, топли ястия и ледено вино и узо.

"Опашките по границата са показателни. Хората са готови с часове да висят, за да отидат на море в Гърция", казват българи.


Четете още:

🔴 Емили : Минах 10 км пеш по магистрала "Хемус" / СНИМКИ

🔴 Само след 5 минути хавлиите ще са като нови без пране в пералнята

🔴 Влюбен като ученик: Андрей свали гарда и призна, че Емануела... / СНИМКИ





Източник: plovdiv24





Коментари

горе