Скандал: Излъга ли Краси Радков, че дарява кола на детската болница?



Близо 3 месеца, след като спечели лек автомобил в шоуто "Като две капки вода" и от сцената обеща тържествено, че ще го дари на столичната болница по детски болести "Проф. Иван Митев", Краси Радков все още не е спазил ангажимента си. От педиатрията обясниха пред журналисти, че още не са получили обещания автомобил. Някои от лекарите дори ехидно подмятат, че надали изобщо това ще се случи.





"Финалът на шоуто беше през месец май, сега сме вече август. Все си мислехме, че по-бързо ще стане. Е, явно актьора е променил мнението си. Нито се е обаждал да даде обяснение, нито нищо. Не че е длъжен с нещо, но е грозно по този начин човек да си прави реклама, а после да се покрие", заяви пред Lupa.bg медицинска сестра от болницата.





Всички лекари в педиатрията са отвратени от случилото се и избягват да коментират ситуацията. Дразнят се обаче, че пациенти непрекъснато ги питат къде е колата от Краси Радков и защо я няма - едва ли не, че някой от докторите я е задигнал.

Педиатрията разполага със стара баничарка, а битовите условия за малките пациенти са втрещяващи





Според запознати, причината за гафа не е в Краси Радков, а в продуцентите на шоуто и Нова телевизия. Те все още не са предоставили автомобила на комика, който пък от своя страна да го дари на болницата. Ситуацията е наистина абсурдна, при всички морални претенции, които демонстрират в публичното пространство от екипа на продуцентската къща на братя Халваджиян и от обявилата над 200 милиона лева приходи за миналата 2021 г. Нова телевизия.





След като спечели финала на десетото юбилейно издание на "Капките" с блестящо превъплъщение в Емил Димитров и изпълни емблематичната му песен "Ако си дал", на Краси Радков му бяха връчени ключовете за автомобила. Тогава обаче се получи неловка ситуация на сцената, защото още преди комикът да обяви, че ще дари чисто новия автомобил на Педиатрията в София, водещият Герасим Георгиев-Геро го прекъсна с думите: "Краси, не можеш да кажеш това".





Радков обаче му отговори, че не знае какво има право да казва и какво не, но е решил да я даде на детското лечебно заведение, защото трябва да помагаме, когато имаме възможност за това.

"Бил съм там два пъти с тригодишния си син Теодор и знам много добре колко са ужасяващи условията, затова се надявам да помогна на дечицата да имат малко по-добри условия", призна Радков, който дари и ваучера си от 2500 лв. - на дома за артисти ветерани, които някога са получавали тези аплодисменти и са давали емоция на публиката, а сега не живеят така, както трябва.





Е, 3 месеца по-късно автомобил няма и не се знае дали изобщо ще има. Все още от "Капките" не са уточнили каква всъщност е колата - все пак има модели и за 30 000, и за 150 000 лева.


Четете още:

🔴 След снимка на Мраморния плаж на Тасос: Плаж ли? Аз виждам само чадъри!

🔴 Блага вест в bTV: Надянаха халка на 57-годишната Цветанка Ризова

🔴 Студен душ! ТВ оператор отново вдигна цените за всички клиенти със срочен и безсрочен договор





Източник: lupa





Коментари

горе