Преди 6 години се качи на голямата сцена, сега отново е там"Гласът на България" се оказва разковничето за един от най-големите таланти, стъпвали на сцената на музикалното риалити. Ако участието й във формата е белязано с успех, младата надежда ще остане да учи и да се развива в родината. Ако не успее, ще замине да учи зад граница.18-годишната Жаклин Таракчи впечатли жури, публика и зрители с изпълнението си във втория епизод на предаването миналата неделя и избра да се присъедини към отбора на Дара.

Утре Жаклин ще прекрачи за последен път прага на гимназията, в която учи. Очарователната изпълнителка ще бъде абитуриентка напролет и мечтата й е да продължи образованието си в сферата на психологията, която е нейна страст.

"Искам както музиката, така и психологията да присъстват неизменно в живота ми. Вярвам, че имам силите да стигна до финала на шоуто и да бъда победител, ще дам всичко от себе си", сподели Таракчи, която е наполовина българка и наполовина арменка.

"Мечта ми е да погледна след няколко години назад във времето и да видя, че съм създала изкуство, което да лекува души", споделя Жаклин.

Благодарение на подготовката си при вокалния педагог Искра Милкова младата певица печели много награди и става полуфиналистка в известното телевизионно предаване Pinkove zvezdice в Сърбия.

През 2016 г. Жаклин става финалистка в "България търси талант", след като Михаела Филева избра да натисне златен бутон и да я обяви за откритие. През юли 2020-а Таракчи издаде своята първа самостоятелна песен - "Какао".

Със сълзи на очи изпълнителката благодари на Михаела за подкрепата й в неделната вечер, която поп певицата засвидетелства в специално видео преди изпълнението й на сцената на "Гласът на България". А нейната емоционалност и харизма трогнаха зрителите.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Спипаха Алекс и Даниел Петканов да се целуват тайно / СНИМКИ и ВИДЕО

Коментари

Видео на деня

горе