Връща се в ефир, ама друг път: Гавазова намери по-доходоносна професияСлуховете за завръщането на хубавицата на екран се оказаха силно преувеличени

Тв водещата Биляна Гавазова се отказа окончателно от изявите си на екрана и направи своя агенция за пиар и маркетинг, пише Галерия. В новото начинание има съдружничка – колежката й от Би Ти Ви радио Тереза Захариева – Апостолова, с която се познават от 15 години.

Когато Биляна изненадващо напусна сутрешния блок през март миналата година двете решават да създадат своя компания.

„Две момичета със смели сърца и с добри мисли. Изминали своя журналистически път в най-големите родни медии и силно убедени, че 20-годишният ни опит тежи много, но е само стабилна основа.

До покрива“ на мечтите се стига с много работа. Без да спираш да учиш. Летим от щастие. Работим с кеф, вдъхновение и усмивки на лицата“, призна Биляна Гавазова в социалните мрежи. Наскоро тя се похвали с диплома за завършен курс по имейл маркетинг в Софтуерния университет, който завърши с пълно отличие.

Тя вече има своите клиенти и сред първите е компанията на мъжа й Тодор. Той отвори магазин преди години и е лидер в доставката и монтажа на подови настилки, стенни покрития, мозайки и обзавеждане на баня, предава Хотарена.Източник: Марица

Следваща статия:
Баста в 7/8 ТВ! Слави погна Годжи, той сложи край

Коментари

Видео на деня

горе