Конкурентка на Гала и мъжът й взеха акъла на зрителите в "Черешката" / СНИМКИБившата телевизионна водеща, която сега е художник, посвети манджите си на Пикасо, но така и не показа семейството си. Красивата брюнетка, която е бивша Мис Монтана, е задомена за икономическия експерт Кузман Илиев, който бе решил да става депутат от ВМРО, но не успя.

Зрителите го познават от телевизионния екран, като за кратко бе водещ в NOVA. Живова и Илиев имат дъщеря Каролин, която носи първата буквичка и на двамата.

От първия си брак бившата телевизионна водеща има още едно момиче, което е десет години по-голямо от Каролин. Последно тя се изявяваше в дамско сутрешно предаване по "България он еър", което трябваше да конкурира "На кафе".

Започва да рисува преди четири години на шега, но още с първата изложба успява да продаде всички картини на напълно непознати хора. Ина, както я наричат приятелите ѝ, израства сред художници. Над 20 години майка ѝ работи като галерист в Съюза на българските художнициИзточник: Марица

Следваща статия:
Неграмотно написана заплашителна бележка разпали мрежата

Коментари

Видео на деня

горе