Младеж с разкопчан панталон и изваден инструмент изплаши жена на улицата / ВИДЕОЖена разказа за смущаващ инцидент с елемент на вербална сексуална атака. Тя ни изпрати и видео, на което е успяла да заснеме "главния герой". Даваме й думата сега:

Случката се развива на 18.01. около 21:30 часа в квартал "Изгрев" Пловдив. Вървейки към вкъщи, със слушалки в ушите, забелязах зад мен сянка, която ме приближи доста. Обърнах се и видях съответното момче, с разкопчан панталон и изваден полов орган. Попитах го какво иска и му казах да не ме доближава. Беше пуснал на телефона си порно клипче и пипайки члена си, ми каза, че искал да правим същото нещо.

Предупредих го да се махне и пресякох на другия тротоар, а той продължи да върви след мен. Отново ме доближи и тогава аз извадих телефона си и му казах, че ще го снимам, с надежда да го стресна. Това обаче не го смути и продължи да върви в близост до мен.

Секунди след това дори посегна в опит да ме опипва, при което аз започнах да се отбранявам. Ритнах го и започнах да говоря на висок тон, казвайки, че ще позвъня в полицията. Тогава той се отдръпна и тръгна в другата посока.

Това е вторият път, в който засичам въпросния, и то при същите обстоятелства. Предният път беше преди около месец в близост до мол "Плаза" по същото часово време.

Надявам се сега, като го видят вашите многобройни читатели, да има някакъв ефект, за да се сложи край на безумната му полова агресия.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Конкурентка на Гала и мъжът й взеха акъла на зрителите в "Черешката" / СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе