Квесторка си тръгна отвратена от олимпиада: Направена е от извратени мозъци / СНИМКИ



Квесторка остана разочарована от провелото се преди дни състезание "Знам и мога".

Сигнал от квестор, присъствал на ученическо състезание "Знам и мога" за 4 клас, бе разпространен в социалната мрежа Фейсбук. Квесторката, която предпочита да остане анонимна, споделя, че е останала изумена, макар да е допускала, че може да се случи точно това.





Тя споделя, че е имало чудовищно налазване на неправителствени организации в провелата се олимпиада за IV клас, като не се споменава къде се е провело въпросното състезание.

"Тази олимпиада е направена от извратени продажни мозъци и няма общо с олимпиадите от този тип преди ковидясването", се посочва в сигнала.





Квесторката обръща внимание и на въпросите, посочени в теста.

"2, 3, 4 и 9 въпрос са връх в лудостта и манипулацията, пълни със сатанински внушения, страх и тревога у малките ученици - и че това били нормални субстанции в детската душа", добавя квесторката.





Междувременно - нека обърнем внимание на въпрос Nº9, който възмути много хора в социалната мрежа.

"Прочетете текста за живота на българите в началото на 20 век.

Селското население се храни много оскъдно. Главната храна са ръженият хляб и разните видове лук и пипер. Месо се яде твърде рядко. Вино и ракия пият всички, както възрастните, така и по-малките. От по-бедното население се спазват всички пости. Това нерационално хранене е главната причина за честите заболявания сред селяните. Градското население се храни сравнително по-добре.





Телесната чистота е занемарена съвършенно. Гражданинът се къпе рядко и то в някоя термална баня, докато къпането зиме предпазливо се избягва от страх да не се простуди. Селянинът не се къпе никак. Селските деца се къпят лятос по реките, не от чувство за чистота, а за прохлада. Баните в частните жилища в градовете са голяма рядкост, а в селата - нещо непознато".





А това са въпросите към текста:

А) С какво се храни основно селското население в България в началото на 20 век?
Б) Защо в миналото гражданинът се къпе рядко?
В) До какво водят лопото хранене и неспазване на хигиената?
Г) Състави свое правило за потдържане на здраво тяло.





Ето какъв е и коментарът на квесторката относно този въпрос към теста със задачи, подписан от държавен служител на Министерството на образованието: 

"9-та задача пък носи тотални внушения срещу идентичността и семейния бит и традиции на тогавашните ни предци; Внушения, че да си наяден и изкъпан (джендър) е по-важно, отколкото да имаш семейство, и то сплотено. Противопоставят селяни на граждани. Внушават, че който пости, е сбъркан и си вреди на здравето. Цитират чисти лъжи за българина по това време. Застават срещу вярата... били невежи такива хора...и т. н."





Родител споделя, че би повдигнал обвинение срещу екипа от МОН, който е съставил задачите. Ето защо:

"Детето ми се е явило и самият той, въпреки възрастта си, меко казано е потресен от глупостта и лъжите, които е трябвало да прочете", написа майката и попита: "Мога ли да оттегля работата му, вкл. декларация и да потърся отговорност на академиците?".





"Ужасни са тези НПО-та, изпитах го лично. Когато синът ми беше в 4 клас, едно НПО, наречено фондация П.У.Л.С., се опитаха да си прокарат извратената програма за ранно сексуално образование в 4 клас, но с помощта на още 2 майки от класа ги спряхме и дори програмата им не мина и в другите училища, които бяха избрали, тъй като се разшумя много покрай този случай! Пуснахме жалби навсякъде - РУО, Община, извикахме медиите! И като се разшумя много случая, те сами се отказаха! Определено съм доволна от постигнатото и им спряхме програмата!?!", коментира Михала Павлова.





Други коментиращи обаче не са съгласни с мнението на квесторката.

"Какво му е на теста и за какво трябва да се възмущаваме?", пита Валя Ч. "В началото на 20-ти век си е било точно така, според доказани източници", пише тя относно задача Nº9.

Споделяме с Вас и задачите, обвързани със здравето:






Четете още:

🔴 Потрес: Учителки млатиха директорка пред 1000 ученици в София

🔴 Добромир: С Глория съм само за пари!

🔴 Напитката, която пием ежедневно, но тя е пагубна за здравето ни





Източник: glasnews





Коментари

горе