Жената-змия от БГ разбива германско шоу



Жената-змия от България Магдалена Стоилова ще взриви тази вечер с демонстрациите си германското шоу „Суперталант", продуцирано от вокала на „Модърн токинг" и настоящ продуцент Дитер Болен. Форматът е аналог на родния „България търси талант".

36-годишната бургазлийка ще изправи публиката на крака с гъвкавото си тяло. Неслучайно я наричат жената-змия - тялото й притежава уникална гъвкавост.

Магдалена е възпитаничка е на Търговската гимназия, която завършва с отличие. От малко дете тя знае, че иска да стане каучук акробатка.

„Аз можех още на 2 години да правя „мост" и шпагат, започнах на 3 години с по-трудни упражнения", обяснява Магда пред авторитетния германски вестник „Билд".

Като дете Магда тренира по музиката на Дитер Болен. „Шери, шери, лейди" беше музиката, която ние в България можехме и ни беше позволено да слушаме", признава Стоилова.

Когато леля й я взема на едно представление, вече е ясно. „Исках да бъда на сцената, исках да стана артистка", разказва още бургазлийката. На 15 години Магдалена излиза за първи път пред публика.

„Моите родители обаче изискваха да уча нещо по-разумно. Така станах счетоводителка. Но цял ден числа и пресмятания, това не беше за мен. Аз исках да танцувам, да рисувам, да стана артистка.", обяснява още 36-годишната талантлива жена.

Магдалена днес е подложена на строга диета. Храни се само веднъж на ден. Затова пък пие голямо количество сокове от червена ряпа и от портокали.

След много ангажименти по целия свят с легендарния цирк „Ронкали" и участия във видеоклипове на „Депеш мод" хубавата бургазлийка се установява в Германия преди две години.

„Видях, че във Висбаден ще има кастинг за „Суперталент" и се кандидатирах", обяснява още тя.

Тази вечер Магдалена ще бъде в блестящ костюм. Бургазлийката ще завладее публиката с танца си по песента „Даймондс" на Раяна в 21,15 часа българско време по Ер Те Ел.



Източник: Всекиден





Коментари

горе