Укрепва имунитета, почиства червата и премахва вируси от тялото



Сезонът на гриповете вече в ход, така че точно затова направете всичко, което можете, за да останете здрави през предстоящата зима. Генадий Петрович Малахов  е прочут руски писател на книги в областта на народната-традиционната медицина.  Досега той е публикувал повече от 60 книги, които са продадени в над 30 милиона копия и са преведени на повече чужди езици.

Със своите книги той иска да мотивира хората да опознаят своя организъм и сами да се лекуват.

 Много терапии, които той препоръчва в своите книги, прилага и сам на себе си.  Той смята, че укрепването на имунитета е първата стъпка в превенцията на възникване на грип или настинка.

Диетата играе важна роля в укрепването на имунитета, а има и напитки, които са достъпни и лесни за приготвяне, а заради които имунитета ще бъде значително по-силен, а вие ще се избавите от сезонните заболявания. Кисело мляко и тиквата са основни съставки при тази напитка.

Трябва тялото да свикне с киселото мляко. Започнете с 1/8 чаша дневно (дори може да смесите с пълна чаша вода), а след това постепенно увеличавайте.  Киселото мляко може да се използва и като лекарство в големи количества, но в краткосрочен период (какъвто е този напитка или след химиотерапия когато и 4 чаши дневно са приемливи).

Направете пауза веднъж седмично, когато не консумирате кисело мляко поне един ден.  Дори и в Тибет смятат, че най-добре е да се пие само 2 чаши на ден, а след 20 дни, да се направи пауза от 10 дни .  Ето и рецепта за напитка от тиква за отлично функциониране на системата за храносмилане и за укрепване на имунитета .

Съставки: 4 чаши естествено кисело мляко, 150 гр варена и пасирана тиква, 1 супена лъжица натурален пчелен мед.

Приготвяне: Вземете 4 чаши кисело мляко и 150 грама варена и пасирана тиква. Всичко това разбъркайте добре, добавете една супена лъжица натурален пчелен мед. Това е наистина страхотно напитка, която действа изключително добре на храносмилателната система, ускорява метаболизма и укрепва имунитета на целия организъм пише zajenata.bg.


Четете още:

🔴 С това чудо изхвърлих над 100 камъчета в жлъчката, родих се! /Рецепта/

🔴 Не яжте сиренето с хляб! Ако искате да живеете дълго, яжте това!

🔴 Теменужка от "Столипиново" става моделиер





Източник: lekuvai





Коментари

горе