Тези художници са толкова невероятни, че няма да повярвате на очите си!



Някои художници притежават способности, които разбиват всички границите на това, което ние мислим, че е възможно. Независимо дали те използват маслени или акрилни бои, въглен, химикалки или просто обикновен молив, те могат да произвеждат все още живот на изображения, които буквално е невъзможно да се разграничат от фотографии. С тяхното постоянство и талант, тези хора на изкуството могат да създадат нещо, което е далеч по-впечатляващо от просто фотокопие – те могат да бъдат истински прозорец към алтернативен свят, оформен от художника.

Ето 15 такива артисти. Насладете се и вие! Просто са невероятни!


Диего Фацио


Той работи с обикновен молив и въглен. Отнема му около 200 часа, за да завърши една композиция.
Омар Ортис


Способността на Омар да предаде цвят, светлина и сянка е толкова невероятна, че е станала негова запазена марка. Той има присъщо способността да възпроизвежда перфектно всяка линия и крива на човешкото тяло.
Грегъри Тийлкър

Той създава неговите “дъждовни” изображения с помощта на акварели и маслени бои, намазани на юмруците му. Гледайки картините му, напомня за пътуване в кола в един студен дъждовен ден.


Рут Тайсън


Тя използва смес от графит, акварелни моливи.
Роберто Бернарди


Трудно е да се повярва, че натюрмортите на Роберто Бернарди не са били в действителност заснети с камера. Всеки един от тях просто удивлява със своята яснота и внимание към детайла.
Робин Елей


Художникът създава мащабни, реалистични картини с маслени бои. Той често прикрива липсата на дрехи на модела с полупрозрачно пластмасово покритие за елегантен ефект.
Готфрид Хелнуейн


Готфрид предимно използва водни цветове, за да създаде своите творби.
Винсент Фантауцо.

Неговият портрет на Хийт Леджър е направен само няколко седмици преди смъртта на актьора.
Камалку Лауреано


Камалку Лауреано е талантлив Доминиканската художник. Той прилага техниката на рисуване с акрилни бои върху платно. Според него, една картина не е просто копие на снимка, а е отражение на самия живот.

Паул Каден


Единственият метод, използван от Каден е графитен молив. Изглежда, че това е повече от достатъчно, за да предаде всяка линия, бръчка и емоция на лицето на истински човек.
Матей Корнел


Той създава свят, в който управлява природата.
Томас Арвид


Томас Арвид няма никакво официално художествено обучение. Изобразява бутилки, тапи, тирбушони, чаши и самата елегантна напитка в серия от картини.
Брайан Дрюри


Дрюри се фокусира върху изобразяване на човешка кожа, а често и намира начин да разкрие тези страни на човешкия характер, които хората се опитват да скрият.
Игал Озери


Игал Озери има невероятна способност да изравнява блясъка на слънцето, като по този начин майсторски създава впечатление за снимки.
Танер Джейлан


Танер Джейлан привлича в стила на хипер-реалист, и е специализиран във възпроизвеждане на фотографии. Той използва предимно акрилна боя в работата си.


Андрю Талбот


Известният британски художник Андрей Талбот е звезда в света на изкуството, изключителен реализъм и ярките цветове го правят един от най-известните и разпознаваемите в тази сфера.


Четете още:

🔴 Кафе и чай местата в София - маршрути

🔴 За първи път от 35 години! Правят нов мост над река Марица в Пловдив

🔴 Архангеловден е - тържествуват доброто, светлината и справедливостта





Източник: ponichka





Коментари

горе