Изберете си фигура и разберете що за характер сте!



Този лесен, но изключително проницателен тест ще ви даде отговори за особеностите на вашия характер, за които може би самите вие още не сте знаели. Дали обичате дрехи на точки или сте били добри в чертаенето на геометрични фигури, а може би изобщо не си падате по правилни форми – всичко това има значение.
1. Вие сте сложна и многопластова личност. Много от вас не приемат съвети от другите и окуражаването ви изнервя още повече. Склонни сте да пречите сами на себе си заради повишения си скептицизъм. За вас е важно да се научите да се вслушвате в съветите на другите и поне понякога да проявявате скромност, когато не сте съвсем уверени, че сте прави. 

2. „Ваше сиятелство“ – нямате нищо против другите да се обръщат към вас и така, нали? Това е обяснимо – вие сте ярка и обаятелна личност. Имате много приятели и сте като магнит както за доброжелатели, така и за завистници. Вас или ви обичат силно, или ви мразят неистово. Едно и сигурно – не оставяте никого равнодушен, но така е с харизматичните личности.

3. Имате природен талант на дипломат. Вашата дарба – да избягвате спорове. Вие спокойно може да отидете и да си живеете като отшелник на самотен остров. Не се храните от конфликти и дрязги с останалите, защото сте в мир със себе си. Вие сте уникален характер, който трудно може да си „спечели“ врагове. Внимавайте обаче да не изберете самотата пред това да дадете и да получите любов!

4. Вие сте уверени и улегнали. Отстоявате позициите си и не разчитате на друг, освен себе си. Вашето тайно оръжие? Вашата мъдрост и трезва преценка. Макар да сте си самодостатъчни и да се справяте добре с живота – отворете сърцето си и за любов. Имате нужда и от нея.

5. Вие сте роден лидер – можете да сте и праволинейни, и разкрепостени. Обичате хората, но и те обичат вас. Вие сте желана компания, хората се вслушват в думите ви, защото усещат, че хора като вас движат света в правилната посока. Вашата сила и наставления работят във ваша полза, но и в полза на обществото. Използвайте таланта си да обединявате хората за добри каузи. Избягвайте да спорите с хора, които не виждат по-далеч от носа си.

6. Вие сте творец – това е вашето призвание. Не важно с какво ще се занимавате, важното е да дадете свобода на душата и вдъхновението си. Вашите творения са произведения на будител – приковават погледите и събуждат съзнанието. Животът е творчество – това е вашият девиз. Рационалните решения и логиката ще ви измъчват винаги, но запомнете, че силата ви е в склонността да фантазирате и да импровизирате! 


Четете още:

🔴 Истината за България, която е време да влезе в учебниците. Един народ с две имена!

🔴 Стотици посрещнаха Бербо в 3 ч сутринта в Индия

🔴 Скритата символика в еднаквите числа, които виждаме случайно





Източник: bulmedia





Коментари

горе