КРАСОТАТА на България ЩЕ СПАСИ СВЕТА! Ще се прехласнете от красивият Дряновски манастир и природата около него (ВИДЕО)



Българските манастири са многобройни, но всеки един от тях има едно сходство. Това са места, които са запазили българщината. Високо енергийни места, където все още се усеща силата на българщината.

Дряновският манастир е един от най-великолепните примери за това. Отново сниман с помощта на дрон, от птичи поглед, от погледа на орелът, който се рее над Дряново. Това са кадри, картинки, гледки, които ще напълнят сърцето ви с възторг от неописуемата красота на майка България. За това си струва човек да живее – да пътува, макар и виртуално, за да се наслаждава на красотата.

Тази екскурзия ще ви отведе на места, които никой от вас не е виждал по този начин. Начина на снимане ще ви накара да се почувствате свободни, сякаш и вие самите сте птица. Красотата на държавата ни е неизбродима. Надявам се за ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА, че преди да се юрнат по чужбина да търсят късмета си ще си дадат време ДА ОПОЗНАЯТ БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА Я ОБИКНАТ! Приятно гледане на тези кадри, които ще ви завладеят и ще ви накарат да се гордеете.


Четете още:

🔴 Търсите изпитани рецепти с тиква? Ще се влюбите в тази от първата хапка!

🔴 Новата ябълкова Шарлота е хитът на сезон 2017 г.! Тя ще засенчи всяко ястие на масата!

🔴 Това е любимият ми десерт- пази талията ми малка, убийствено вкусен е и става за нула време





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе