Как ракът се причинява най-вече от приема на "кисела" храна



Водещата причина за рак е храната, която ядем. Преди много време консумирахме главно алкална храна, но това се е променило и честотата на рака се е увеличила. Повечето лекари не ви информират за правилната храна, която да ядете, за да сте свободни от рак и какво да ядете, за да накарате тялото да го премахне по естествен начин.

Храните, които ядем днес, съдържат киселинни и алкализиращи формиращи елементи. Една диета от главно киселиннообразуваща храна може да доведе за рак. За съжаление това е всеобща диета днес. Ако се борите с рак, трябва да балансирате нивото на рН на организма, защото ракът ще процъфтява в кисела среда, докато алкалната среда ще премахне рака.

Вече виждаме хора с рак повече от всякога и това е така, защото типичната диета в днешно време е с твърде високо съдържание на храни, произвеждащи киселини, като животински продукти, които включват и млечни продукти.

Храната, която ядяхме, като прясно отглеждани плодове и зеленчуци, беше много по-добра за нас, така че най-доброто решение е да се направят някои диетични промени. Съотношението между алкалност и киселинност се измерва с нивото на рН, което варира от 0 до 14, като 7 е неутрално. Долният край на скалата, който е от 0 до 7, е кисела и всичко между 7 и 14 е алкално.

Трябва да разберете кои храни са алкални или киселинни и също така често да тествате алкалното си ниво. Диагнозата на рака може да има и други фактори, които допринасят, но храната, която ядем сега, е основната причина.

Преди много години, преди да имаме супермаркети, ние имахме по-здравословна диета. Сега, поради обработените храни и популярността на заведения за бързо хранене, нашите диети се промениха. Диетата, включваща предимно храна от киселата гама,  причинява много здравословни проблеми и ракът е само един от тях. Например, много от нашите храни са рафинирани, и повечето от хляба и други печени храни са направени от рафинирано бяло брашно.

Други примери на киселиноформиращи храни са: макарони, спагети, сирене, сладолед и масло, конфитюри и желета, алкохол и безалкохолни напитки. Всички киселинообразуващи храни не са непременно лоши, просто нашата диета е в неравностойно положение и ако имате някакви сериозни здравословни проблеми, е важно да се вгледате внимателно какво ядете.

Някои от алкалните храни за балансиране нивото на рН са пресни плодове и почти всички прясно отглеждани зеленчуци. Също така ядки, семена, зърна и бобови растения са алкални храни. Важно е да запомните, че промените, които правите в по-алкалната диета, имат много ползи за здравето, включително естественото премахване на рака.

За рака има и други причини, но най-важната причина е това, което ядем, защото нашето здраве е пряко свързано с нашия хранителен избор. Нашата диета се е променила през последните 40 до 70 години и повечето от това, което ядем сега, е налице в супермаркетите, а супермаркетите имат огромно влияние върху това, което сега купуваме.

Голяма част от наличните храни в супермаркетите се обработват и поради това тази храна е с ниска хранителна стойност и това е без съмнение причината, поради която има толкова много рак сега. Ако сте с диагноза рак, първата и най-важната промяна, която ТРЯБВА да направите, е свързана с вашата диета, а именно да избирате храни от по-алкален диапазон. Също така, уверете се, че е прясна, свежа и ако е възможно, органична.


Четете още:

🔴 Бивш кмет и картечар с 12 медала за храброст и мъжество кара 103-ата си година

🔴 КРАСОТАТА на България ЩЕ СПАСИ СВЕТА! Ще се прехласнете от красивият Дряновски манастир и природата около него (ВИДЕО)

🔴 Търсите изпитани рецепти с тиква? Ще се влюбите в тази от първата хапка!





Източник: biopogled





Коментари

горе