След 18 години съдебни битки Манчестър от Свищов смени името си



В следващите минути ще ви разкажем за един чудат мъж от Свищов, който след 18-годишна битка успя да впише в личната си карта името на любимия си футболен отбор. Как живее днес Манчестър Левиджов, какво го радва и какво го кара да се чувства тъжен? 

Тази история започва на брега на Дунава през далечната 1963. Тогава в един горещ юлски ден се ражда Марин. 37 години по-късно Марин се превръща в Манчестър.

Днес Манчестър живее скромно – в една стая, но с голяма компания. На любимите футболисти и котката Рашфорд. Единственото удоволствие за големия фен от Свищов е работното му място. Вече 5 месеца той се занимава със строителство, а дните му минават в размисли и малко музика.

Но животът е суров, твърди Манчестър. Наред с любовта към работата и отбора, свищовският фен никога не се е радвал на семейство.А когато работният ден приключи фенът на червените дяволи се прибира в малката стая, където все още има място за големи мечти.

И така, той е на 54 и ще продължава да се бори за името си. В живота му все още има място за блянове, а оцеляването му ще е ден за ден. 

Репортаж на Михаела Карабельова.


Четете още:

🔴 Британски таблоид срази Надал: Най-трудният му мач ще бъде срещу Григор Димитров!

🔴 Репортаж от Дания: 8 малки неща, които правят скандинавците здрави и щастливи

🔴 България и Румъния се обединяват заради Шенген





Източник: bgonair





Коментари

горе