Тест за 10 минути: Разберете каква личност сте



Този тест за личността разкрива каква е същността ви. Той се решава бързо и лесно - вземете лист и химикалка и запишете отговорите си. Не се замисляйте много и бъдете спонтанни.

1. Виждате затворена кутия на пода. Какво има вътре?   

2. Ако можехте да изберете мястото, където да прекарате остатъка от живота си, къде би било то?

3. Лутате се изгубени в пустинята цял ден и накрая съзирате село в далечината, но скоро след това забелязвате и оазис, който е по-близо. Къде ще отидете?

4. Към кого първо бихте се обърнали за помощ, когато сте в нужда?  

5. Ако можехте да върнете период от живота си, кой би бил той?

6. Ако има пожар, коя вещ бихте взели?

Отговорите на психологическия тест за личността:

1. Вашият отговор разкрива как гледате на неочаквана ситуация. Ако сте си фантазирали нещо, което няма стойност за вас, тогава смятате, че щастието не идва лесно. Ако сте фантазирали богатство, то смятате, че един ден ще бъдете богати. Ако сте приели, че кутията е празна, не вярвате в късмета и сте твърде практични.

2. Ако сте избрали мястото, където вече живеете, сте доволни и ви е удобно там. Ако мястото е отдалечено, сте мечтател и романтик. Ако не можете да решите, тогава не сте склонни към вярност и не се привързвате лесно.  

3. Това описва вашата работна етика. Ако сте избрали оазиса, искате да стигнете първи на работа, а да си тръгнете последни. Не искате правила и регламенти и сте импулсивни. Правите повече неща едновременно, а понякога ги отлагате. Ако сте решили да отидете в селото, сте отговорен човек. Внимателно планирате деня си, спазвате сроковете и завършвате проектите си.

5. Тези, които се опитват сами да оправят нещата, имат силен характер и са уверени. Ако се обръщате към приятелите и семейството си,  сте несигурни и не сте готови да поемете пълна отговорност. Тези, които търсят практичен съвет от специалисти, са реалисти.

6. Годините представляват периода,  в който сте били щастливи. Тези, които искат да се върнат в детството, са хора, които не искат отговорност. Ако сте избрали настоящето, сте зрели и успешни.

7. Ако е фотоалбум или нещо подобно, сте много чувствителни. Ако е гардероб, сте внимателни и конвенционални. Ако сте избрали нещо с голяма парична стойност, сте материалисти. Тези, които са решили да вземат документи или лаптоп, са практични.


Четете още:

🔴 Сода бикарбонат- лекът на 21 век! Българският народ полудя по тези домашни рецепти

🔴 Зимата иде: Как да загреете купето на колата най-бързо?

🔴 8 любими откъса от произведенията на Йордан Йовков





Източник: Марица





Коментари

горе