Какво е истинското лице на жената според зодията й?



Всеки знак от зодиака крие истинското си лице зад маска. Жената сама по себе си е обвита в мистерия, а под маската й не е никак уязвима.

Всеки човек има своя индивидуална маска. Що се отнася до жените, красивата половинка се справя с този въпрос на най-високо ниво. Как те успяват, остава загадка. Кой друг, ако не жената може да скрие истинските си емоции. Астролозите смятат, че вътрешната природа на жените е такава, че те крият истинското си лице и според ситуацията, слагат онази маска, която е подходяща и с която е възможно бързо и лесно да се нагодят на ситуацията. Ето какво точно казват астролозите!

Жената – Овен създава образ на силна, активна и агресивна – всъщност нейната вътрешна женственост е “Изцяло забравила детето”. Те се страхуват да не бъдат изоставени в паника, така че се опитват всячески да прикрият вътрешните си чувства и емоции.

Жената – Телец създава образ на спокойна и балансирана жена. Всъщност обаче тя се страхува от хаос и от глобални катаклизми. По-лошото за Телеца ще бъде, ако причинителят на този хаос е много близо до скъпите му хора. Не мислете, че Телецът ще излее чувствата си навън. Проницателността и спокойствието са маскирани толкова дълго, колкото Tелецът не успее да намери изход от тази ситуация.

Жената – Близнаци създава образа на една весела и безгрижна жена, която няма проблеми. В действителност, Близнаците крият своята маниакална нервност абсолютно за всички, особено за тези, които се страхуват да загубят, не могат да търпят рутинната и обезсърчението.

Жената – Рак на външен вид е нежна, симпатична, изпълнена с любов и загриженост, тя слуша внимателно, дава съвети, но зад маската си крие една хитра по природа и студена индивидуалност. Ракът мисли само за себе си и собствената си изгода. Бъдете нащрек с представителите на този зодиакален знак.

Жената – Лъв, както подобава на една кралска особа, обича да изглежда винаги добре, да ходи с високо вдигната глава и с високомерен поглед, но всъщност зад маската й се крие меко и грижовно сърце. Лъвовете обграждат с обич и грижи, обсипвайте ги с комплименти и вие ще бъдете щастливи.

Женатa – Дева e винаги сигурна и непоколебима в своите решения, но не забравяйте, че тя има и друго лице. Девата е ненадмината в своите детективски способности. Ако Девата е хвърлила око на някой мъж и ако иска да го има за съпруг, тогава той трябва да се пази, защото всяка негова тайна ще бъде разкрита! Пароли от банкови сметки, социални мрежи, електронна поща, Девата ще проследи всичко за вас и няма да й мигне окото.

Жената – Везни, тиха, спокойна, надеждна, но уви това не е истинското й лице. Зад маската си Везните крият природа, която е далеч от идеалното. Жената – Везни гледа партньора си като марионетка, който може да изпълни всичките й капризи и желания. Везните не са в състояние да решат собствените си проблеми сами и без помощ.

Жената – Скорпион на външен вид е строга, горда и силна, но в действителност е истинска душа, която е готова да разговаря с любимия човек, вярна е. Ако вашата избраница е Скорпион, ви поздравяваме, вие трябва да сте най-щастливите мъже в целия свят. Жената – Скорпион е подарък от съдбата, оценете го.

Жената – Стрелец, своенравна, независима, вироглава. Тя се опитва да създаде образа на самодостатъчен човек, добре запознат с абсолютно всички житейски въпроси, но това е с маска. Стрелецът мечтае да не бъде като всички останали. Тя постоянно страда и плаче, оплаква се заради своето разочарование от звездния си живот.

Жената – Козирог често е уверена, спокойна, но това е само на външен вид. Поглеждайки под маската на Козирога, ще видите, смели предложения и мигновенна реакция. Ще чуете упреци, че вашето мнение е глупаво. Толкова много упоритост и негодувание, ще съжалите, че въобще сте го предложили.

Жената – Водолей, ексцентрична, вятърничева, неориенатира – така ще ви се покаже. За усмивката й обаче се крие личността на дълбок психоаналетик, който е в състояние да се справи с всяка ситуация, колкото и сложна да е тя.  Имайте предвид, че ако Водолеят ви хване в измяна или почувства, че иска да го измамите, трябва да знаете, че той е голям любител на чупенето на чинии, не само на пода в хола, но и те ще полетят към вас.

Жената – Риби, мило, красиво и прекрасно създание, нуждаещо се да се облегне на рамото на най-силния човек… на пръв поглед тя е беззащитна, но това е просто нейния мъдър опит и женска стратегия. Рибите са в състояние да уловят на куката си много сериозна стръв – защитена е от рибарските мрежи. Своите капани Рибите поставят на точното място, където винаги ще имат добър улов.


Четете още:

🔴 Йодна решетка: Лечебните свойства на линиите!

🔴 Вижте красоти, заснети от дрон над Бонсови поляни и едноименната хижа край София

🔴 Защо отчитат два електромера в една къща в различни дни





Източник: otbaba





Коментари

горе