Знаете ли кой е той? Позната реплика след джигитско изпълнение в центъра на Пловдив (СНИМКИ)



„Знаете ли кой е този мъж?”, попита наш читател, който ни изпрати снимки и разказа за поредното джигитско изпълнение на пътя под тепетата.

„Поредният наглец с агресивно шофиране в град Пловдив! При това ме плаши и с положение.  Когато го настигнах и спрях до него, той ме заплаши със саморазправа - ,, Знаеш ли кой съм !? Ще видиш какво ще ти се случи!!!"Е, култова реплика от 80 години!”,пише нашият читател.

Той разказа, че от лентата за ляв завой, с бърза скорост, въпросният шофьор засича тръгващите направо, а след това минал опасно близо до нашия читател. Когато го настигнал и му потърсил сметка за безразсъдното шофиране, водачът на джипа, започнал да го заплашва. Мястото е  кръстовището на площад ,,Шахбазян".

 „Редовно виждам такова шофиране из града, а единствените полицаи, които забелязвам сутрин са двама на "Чифте баня" . В града цари хаос! Същото се случва на Бетонния мост.Там даже сутрин карат в насрещното по моста нагоре. Всяка сутрин е едно и също, а патрули в града няма”, изразява възмущението си нашият читател.

Ако шофьорът на джипа желае да разкаже своята версия за случилото се и да каже кой е той, може да се свърже с нашата редакция на телефон 0700 10 248 или на мейл redaktor@trafficnews.bg.


Четете още:

🔴 Вече се знае ще има ли сняг и студ за Коледа и Нова година

🔴 10 неща, които може да почистите с лимон, вместо с химикали

🔴 Продукти, които насърчават загубата на тегло





Източник: trafficnews





Коментари

горе