Какъв тип жена сте - камериерка, принцеса или кралица?



Кои обувки ви харесват? Изберете един чифт обувки и разберете каква жена сте: камериерка, принцеса или кралица. Психолозите твърдят, че изборът на обувки зависи изцяло от характера на всяка жена и психологическото й състояние. Изберете един от трите чифта обувки и разберете за себе си малко повече.

Прислужниците мечтаят за добрата фея. Принцесите за прекрасния принц. Кралиците не мечтаят, а действат.

Всяка жена трябва да се чувства като кралица, но е много ясно, че понякога се чувства малка принцеса, а понякога дори и като прислужница. Оказва се, че всяко едно от тези “състояния” ви характеризира по определен начин. Искате ли да узнаете каква сте? Просто изберете чифта обувки, които ви харесват най-много и ние ще
ви разкажем какво разкрива това за вас.

Какъв тип жена сте - камериерка, принцеса или кралица?

№1 – Кралица

Вие сте улегнала и психически здрава жена. Знаете какво искате от живота, така че не си губите излишно времето с ненужни неща и винаги ясно следвате своя жизнен план. Тази целеустременост не рядко ви води до успех. Имате отличен вкус и възгледи за живота. С вас винаги е интересно да се говори, защото вие действително сте интелектуално развит човек, който може да поддържа разговор на съвършено
разнообразни теми.

№2 – Принцеса

Възрастта не е от значение, защото дълбоко в себе си се чувствате младо момиче, което има право на всякакви капризи. Често това се превръща в сериозен проблем в отношенията ви с другите. Вие сте мила, красива и добра, но понякога толкова много ви се иска да привлечете вниманието към себе си, че започвате да се държите като дете. Не всеки харесва това, но много са готови да го приемат.

№3 – Камериерка

Вие имате някои проблеми със самочувствието. Да, то е леко занижено, затова вие се
чувствате не на мястото си. Вие сами довеждате себе си до тъга, често преживявате, страдате от неувереност в себе си, а понякога и в другите. Вие трябва да преодолеете своите страхове и притеснения. Започнете да се наслаждавате на живота! Ако позволите на себе си да се измъкнете от пашкула на тъгата, ще можете да почувствате цялото очарованието на живота!

Не забравяйте, че всеки ваш избор и постъпка ви характеризират по определен начин.
Ако сте харесали този тест, споделете го с приятелите си. Те може би също искат да научат повече нови неща за себе си!


Четете още:

🔴 Такова свинско месо все още не сте готвили! Вкусно и много сочно!

🔴 Вижте какво ще се получи, ако прибавите разбити белтъци към мляко!

🔴 Как моята баба използва пепелта? Интересни и много полезни съвети!





Източник: otbaba





Коментари

горе