Гришо предизвика истерия в Хасково! 14-годишни го победиха на тенис, а каква детска градина откриват заради него…



Григор Димитров предизвика истински тенис-земетръс в Хасково. Над 100 деца, родителите им и още толкова фенове плюс над 60 журналисти и фоторепортери дойдоха да видят родната знаменитост отблизо. Заниманието се проведе на закритите кортове в парк  Кенана, които се стопанисват от бащата на Гришо – Димитър Господинов.

Заниманието започна малко преди 11 часа и продължи около час, като в него се включиха млади тенисисти от Хасково и още десетина града в страната. Първата ни ракета се снима с всяка група деца, която тренира, а след края на заниманието раздаде стотици автографи и позира за снимки.

Гришо и един от треньорите пък направиха импровизиран тенис-гейм срещу една от групите от подрастващи. За изненада на всички неравната битка между звезда и треньор от едната страна на мрежата и петнайсетина хлапета от другата, бе спечелена с 3:2 от последните, които извадиха по-добър бекхенд.

Президентът на клуб “Хасково 2015” Йордан Йорданов, в който Григор е картотекиран, заяви че визитата на звездата е сбъдната мечта за децата. Той изрази надежди, че тези открити тренировки ще станат традиционни. Към момента в клуба тренират 230 деца, като от ръководството се стремят да обхванат всички желаещи. Мисли се и за откриването на тенис детска градина, допълни Йорданов.

Бащата на Григор – Димитър Господинов, пък бе може би най-щастливият човек днес сутринта. “Григор е 10 дни в годината тук. През останалото време това са ми григорчетата”, обясни той на мениджъра на звездата Георги Стоименов.


Четете още:

🔴 Проф. д-р Генчо Начев спаси пациентка след уникална операция

🔴 ЕК: България да премахне националната защита на храните

🔴 Актьорът Славчо Пеев:Слави не пуска Краси Радков в театъра





Източник: 7dnisofia





Коментари

горе