УНИКАЛНИ ГЛЕДКИ И СЕЛА! ВИЖТЕ и ПОЧУВСТВАЙТЕ магията на РОДОПИТЕ! (ВИДЕО)



В случай, че все не сте ходили в красивите Родопи, задължително е да посетите това място. Тази мистична планина ще ви приюти в красивата си и нежна прегръдка.

Няма по-гостоприемни места от родопските села. Ще ви посрещнат с вкусни гозби, прясно изпечен хляб, традиционен пататник, топли мекички и задължително сирене – вкусно, истинско и неповторимо. С много внимание и любов ще ви разкажат завладяващи легенди, които ще ви върнат в онова тайнствено време на мистика и чудеса. Всичко е възможно в планината на Орфей.

Можете да срещнете вълци и мечки, но местните жители разказват, че дори дивите зверове се боят от човека, така че няма опасност да бъдете нападнати. Веднага ще забележите красивите пейзажи, богатата растителност, множеството изворчета. Ароматът на гори и цветя, съчетан с чудните песни на птиците, ще ви накара да забравите сивото ежедневие, а при повече късмет може да чуете и някой овчар, който свири на гайда.

Усещането е наистина вълшебно. По-добре си носете камера или поне фотоапарат, защото видите ли Родопите, ще ви се иска да запечатате всяка една гледка, всяко кътче, всяка красота.
Никак не е лесно да си тръгнеш от това магическо място. А тръгнеш ли си, няма начин да не се завръщаш отново и отново.

Потопете се в духа на най-магичната планина в България със следващото видео:


Четете още:

🔴 Само за 2 години 10 българчета са отнети от родителите си в Норвегия

🔴 Невена Коканова - обичана, аплодирана и... самотна

🔴 Музиката ме лекува и разкрасява





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе