Съпругът ми иска трето дете, на мен две ми стигат





От известно време със съпруга ми постоянно спорим за едно и също нещо. Иначе се разбираме, никога не сме се карали вече толкова години. И да се е случвало, било е за маловажни неща и винаги бързо ни е минавало. Сега не знам какво му стана, но от известно време настоява да си направим още едно дете.

Всъщност ние имаме две деца – момче и момиче. Прекрасни деца са и невероятно много ги обичам. Но просто не мога да разбера защо изведнъж реши, че ни трябва и трето. Пък и не съм вече в първа младост, не искам и да си помисля, че пак ще мина тепърва по пътя на бременността, след това раждането, след това да гледаш бебе, безсънните нощи…. това не мога да си го причиня.

А той продължава да настоява. Правим го поне два пъти седмично, изхвърли ми хапчетата и нищо чудно един ден да разбера, че съм забременяла. Според моя приятелка го правил, защото се чувствал несигурен и иска да ме „извади от пазара“. Не мога обаче да си обясня откъде ще мисли подобни неща. Аз наистина бях харесвана и търсена на млади години, но никога не съм била лека жена и никога не съм го лъгала.

З.Д., София


Четете още:

🔴 Смолянчанин се бори час и половина с двуметров сом (СНИМКИ)

🔴 Водопад до Кюстендил с чудотворни сили

🔴 Един век и пак имам надежда да продължавам





Източник: po-krasivi





Коментари

горе