Ния победи в "Гласът на България"



Ния е победителят в петия сезон на "Гласът на България". Участничката от отбора на Иван Лечев надви над гласовитата Виктория с ментор Поли Генова. Победителката получи парична награда от 50 хиляди лева, авторско парче по текст и музика на Вида Пиронкова и статуетка. Менторът й - Иван Лечев пък бе коронован като победител, а той солидарно отстъпи короната си на Ния.

Иван Лечев печели за втора поредна година менторската надпревара за "Гласът на България", като негови участници грабват победата. Миналата година това бе Радко Петков.

Зрителкият вот определи тази година финалната битка за победата в „Гласът на България“ да бъде между Виктория Динкова и Ния Петрова. Рафаел Пашамов и Оливия Николова получиха най-малка подкрепа и това ги лиши от възможността да се борят за голямата награда от 50 000 лева.

Началото на съревнованието между четиримата финалисти беше дадено с по едно соло парче, след което към всеки от тях се присъедини и треньорът му. Оливия изпълни „Come here for love“, под китарния акомпанимент на приятеля й Ед. А с Камелия се върнаха към първите професионални години на фолк дивата с хита, който я направи голяма звезда - „Ти си“. Рафаел и идолът му Графа представиха заедно парчето, което ги свързва емоционално - „Вълк единак“. Преди това финалистът отново показа емоционалността си с хита „Castle on the hill“. Виктория Динкова за пореден път разчуства всички с парчето на Джъстин Тимбърлейк „What goes around... comes around“, а заедно с Поли Генова представиха нов прочит на вечния хит „Вървят ли двама“.

Иван Лечев и финалистката му Ния

Ния Петрова взриви сцената с песента „По-полека“, заедно с треньора си Иван Лечев и с колегата му от „Обичайните заподозрени“ Стефан Вълдобрев. Той дори я покани да се изяви на един от следващите концерти на групата. Соловото й парче пък беше „With a little help from my friends“ на Джо Кокър. Преди да станат ясни двамата претенденти за победата в тазгодишния сезон на „Гласът на България“ на сцената Павел и Венци Венц изпяха най-новото си парче „Хавана“. Специален гост беше Михаела Филева, която зарадва зрителите с песента си „Без етикет“.

Виктория и Поли Генова

Снимки: "Гласът на България"


Четете още:

🔴 Седем български ученици с награда на Харвард

🔴 Утре имен ден празнуват...

🔴 Колко голям манипулатор е той според зодията му





Източник: 24 часа





Коментари

горе