Вижте от коя зодия са най-богатите хора



В списъка на хилядата най-богати британци преобладават представителите на зодия близнаци, докато най-слабо присъстват Скорпионите, пише Daily Mail, цитиран от "Актуално".

Близнаци като естрадните легенди сър Пол Маккартни и сър Том Джоунс, като майстор-готвачът Джейми Оливър съставляват 9,9% от попадналите в списъка на супербогатите.

Представителите на тази зодия за трета поредна година са най-многобройните.

На дъното на класацията се оказват скорпионите, които са само 6,5 на сто. Сред тях парадоксално фигурира Роман Абрамович.

Втора по представителност сред най-богатите на Острова е зодията Козирог (9,6 на сто). В петицата попадат представителите на зодиите Овен (9,4 на сто), Телец (8,9 на сто) и Лъв (8,6 на сто).

Следват Стрелците (8,2 на сто), Раците (8 на сто), Рибите (7,9 на сто), Везните (7,8 на сто), Водолеите (7,7) на сто) и Девите (7,5 на сто).

Миналогодишната класация бе оглавена от стоманения магнат Лакшми Митал, представител на зодия близнаци, чието състояние бе оценено на 12,7 милиарда британски лири.

Хилядата най-богати британци през 2012 година притежаваха авоари на стойност 414,2 милиарда британски лири, припомня изданието.


Четете още:

🔴 При мен излезе вярно на 100%! Удивително - часът, в който се събуждаме, казва всичко за нас!

🔴 Целунати от съдбата - Зодиите, на които птичето каца на рамото повече от един път

🔴 Черният дроб и жлъчката ми бяха много зле. Д-р Емилова ми даде тази рецепта и ме спаси, цялостно пречистване направих





Източник: Petel





Коментари

горе