Кръстьо Лафазанов: Не си признавам извънбрачните деца



Кръстьо Василев Лафазанов е роден на 18 юли във Варна. Лицето е от мъжки пол. Висок е 180 см изпъчен, 178 см - попрегърбен. Очи - пъстри: зелено, кафяво и пръски жълто. Фигура - стройна за тегло от порядъка на 99,990 кг +/-10%. В момента живее в София. Владее чужди езици - руски от първи до единадесети клас, малко немски и английски. Играе в Народен театър "Иван Вазов", театър "Ела", БНТ и на други места. Завършил е актьорско майсторство за куклен театър във ВИТИЗ "Кръстьо Сарафов", випуск 1985. Пее прилично (за актьорски мюзикъли). Умее да шофира, плува, да танцува като актьор - отлична пластика, умее да пародира бойни изкуства, да върти обръч, да плете английски ластик на две куки № 6, да храни бебета и да ги разсмива, както и техните родители.

Кръстьо е "Голяма зодия" в личния хороскоп на жена си Елена, Вол по китайския и Рак по останалия (с асцендент Паяк, тъй като винаги оплита в мрежата на шегите си, добавя нежната му половинка). Той е роден във Варна в годината на смяната на левовете 10:1. Демек - 1961-ва.

"Познаваме се до болка", подхвърля Къци. "Познаваме се до радост", отвръща му тя. Като истински царе на каламбурите те са измайсторили и твърде различни визитни картички. "Кръстьо е син на стоматоложка (природна създателка на чаровната му усмивка) и електротехник (заложил електрическия заряд и магнетизъм у сина си). Брат е на една сестра - Елена Лафазанова, която не дава да й плагиатстват името. Мъж на една жена - също Елена. Къци е баща на една дъщеря Елица и един син Гоги (за други не е признавал). Лафазанов е собственик и на диплома от ВИТИЗ. Точно там среща жена си. Харесали се във втори курс, в трети се оженили.

"Нашите много искаха да стана зъболекар, но мен си ме влечеше сцената. Гледах филмите на Чарли Чаплин и Луи дьо Финес и си мечтаех как един ден да разсмивам публиката като тях. Преди казармата кандидатствах стоматология, но изкарах двойка. И по-добре - един некадърен зъбар по-малко! Във ВИТИЗ също не ме приеха от раз. На втората година обаче ги шашнах. На изпита трябваше да изиграя мъжка пеперуда, която ухажва своята женска. Женската пеперуда беше един стол. Толкова се увлякох с флирта, че по едно време скочих да онождам стола. Комисията изпада от смях", спомня си Кръстьо.


Четете още:

🔴 Васил Левски – Апостола на свободата

🔴 Вицове за лятото

🔴 Със сода бикарбонат, лимон или аспирин ще се отървете от ухапванията от комари





Източник: Блиц





Коментари

горе