Нов любовен четириъгълник в "Откраднат живот"



След като в петия сезон на "Откраднат живот" около д-р Огнянова се заформи любовен триъгълник заесно с колегите й, братя Ковачеви, в шестия сезон на култовата медицинска сага до тях застава още един мераклия за сърцето на красивата уроложка. 

Юлиан Вергов, който на края на четвърти сезон заряза колежката си, заради събудилата се от кома своя съпруга, се завръща в спешното за шести сезон, снимките на който започнаха вчера.

"В този сезон Банков е много по-различен от преди, по-освободен. По-интересното е да видим как доц. Банков се справя в болницата без да е директор. В любовта ще има пикове и спадове, както във всяка любовна история", сподели звездата.

В новите серии около Банков и събудилата се от кома Ева ще се завърти една от централните сюжетни линии. Ролята на съпругата на доцента е поверена на актрисата Ана Пападопулу.

"Героят на Юлиан има сериозно предизвикателство, а Ани носи изключителна човешка история. В действителност на всички ни се случват едни и същи неща - влюбваме се, разлюбваме се, обичаме се. За нас важното е да покажем как преминаваме през тези емоции и как се справяме с тях", коментира Евтим Милошев.

Продуцентът на "Откраднат живот" добави, че заедно с любимите образи в сериала, кастът ще бъде

допълнен от още големи имена от българското кино, които предстои да бъдат обявени. 


Четете още:

🔴 Президентът Радев край избити животни в Болярово: Чувствам се с вързани ръце, защото няма как да... (ВИДЕО)

🔴 От последните минути! Със заповед на Бойко Борисов хвърчат глави заради евтаназирането на животни

🔴 Един от братята борци Ганеви, върнали мутренските времена в Слънчев бряг, направи потресаваща изповед





Източник: pik





Коментари

горе