Само странни субекти останаха на протеста пред МС, този път искат главата на Бойко Борисов



Няма нито един животновъд, чието стадо е избито, видя репортер на Флагман.бг


След като премиерът Бойко Борисов удовлетвори исканията на протестиращите животновъди и освободи от длъжност зам.-министъра на земеделието и храните  Цветан Димитров, директори и съветници, само странни субекти останаха пред Министерски съвет, видя репортер на Флагман.бг.

Току-що Симеон Караколев - съпредседател на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация, взе микрофона и призова недоволните да си тръгнат, тъй като те ще получат и пълен размер обезщетения и 15 лв отгоре от обещаната.
Това обаче беше посрещнато с освирквания от тълпата, която този път поиска оставката на премиера Бойко Борисов. Хората нападнаха Караколев с думите "Мутра" и "Предател" и го обвиниха, че е платен.

На протеста все още има животновъди, но меко казано странни, тъй като техните стада нито са избити, нито предстои да бъдат евтаназирани. Голяма част от недоволните се представиха за пчелари, както и протестъри, които ходят на всички митинги, организирани пред парламента и Министерски съвет. На снимката са представители на паравоенното образование НПО Шипка. 

Очаквайте подробности!


Симеон Караколев

Автор: Антония Чорева, снимки: Авторът


Четете още:

🔴 Ако станеш жертва на обир, редно е да те глобяват!

🔴 Много съжалявам, че не знаех това преди: 10 прости трика за изгаряне на мазнини, без глад и тренировка!

🔴 Днес е магически ден!





Източник: flagman





Коментари

горе