Тази различна рецепта за пържени филийки е фурор в Интернет! Стават много бързо и всички си облизват пръстите!



Пържените филийки са едно от най-лесните и бързи неща за приготвяне. Освен това са много вкусни и подходящи за закуска. Разбира се има различни начини, по които можем да ги приготвим и хапваме, но днес ще ви представим една различна рецепта, която стана хит в Интернет. Продуктите, които са ни необходими, са: 3 яйца, 3 ч.л. кисело мляко, сол и 2 с.л. брашно. Първата стъпка е да разбием яйцата, които преди това сме оставили да достигнат стайна температура. Към тях добавяме киселото мляко и брашното и малко сол. Разбиваме, докато получим еднородна смес. Следващата стъпка е да загреем олио в тигана и когато то се сгорещи, взимаме филията, потапяме я в сместа и я пържим. Този метод е също толкова лесен, колкото и традиционния, но това, което прави тази различна рецепта толкова вкусна, са млякото и брашното, които добавяме. 

Така, с малко подобрение, можем да изненадаме семейството си сутрин, за да започнем деня си в добро настроение. Филийките можем да поднесем с прясно изцеден сок или айрян, които да допълнят вкусотията, която сме приготвили. 

Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите! 


Четете още:

🔴 Само като се сетя за тях и лигите ми потичат, само това мога да ям цяло лято и никога няма да ми писне

🔴 Вижте документите от лабораторията във Франция, която също доказа, че у нас има чума

🔴 Разкритие: Делян Добрев снощи се заровил в търговския регистър и открил още нещо за общия бизнес на Йончева и Цветан Василев





Източник: С кафето





Коментари

горе